Мелбърн безспорно е една от любимите дестинации на всички почитатели

...
Мелбърн безспорно е една от любимите дестинации на всички почитатели
Коментари Харесай

Мощното оръжие на Григор или забележителните българи в Мелбърн

Мелбърн несъмнено е една от обичаните дестинации на всички фенове на тениса. Българските състезатели обаче се радват на по-особено отношение по време на мачовете си от Откритото състезание на Австралия.

Вдъхновението на Гришо – неуморната българска аудитория

Те получават откровената поддръжка на българските ни съграждани, които неуморно скандират имената им. Родните трибагреници красят трибуните, а някои от най-запалените почитатели даже са облечени патриотично. По улиците на Мелбърн можете да ги забележете - в бяло, зелено и алено, с носии или фланелки с герба на България.

Топалова с доста трагична загуба в Мелбърн

Освен огромната ни звезда на тениса - Григор Димитров, те не пропущат опция да посетят и мачовете на останалите ни тенисисти, борещи си да запишат името си в историята. Гергана Топалова не съумя да преодолее първия кръг на Аустрелиън Оупън при девойките,но все пак тя продължава присъединяване си на двойки.

Младата ни вяра в тениса - Андриан Андреев пък преодоля първия кръг на Аустрелиън Оупън при юношите. 17-годишният българин победи с 2:0 сета - 6:3, 6:4, представителя на домакините Кен Чаврак.

Бъдете сигурни, че при всяка комфортна опция, български възгласи ще огласят корта, където Гергана Топалова, Андриан Андреев и Григор Димитров се състезават.

Вижте в галерияте ни невероятните български почитатели!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР