Мелания Тръмп напуска Белия дом с 42% рейтинг на одобрение

...
Мелания Тръмп напуска Белия дом с 42% рейтинг на одобрение
Коментари Харесай

Мелания Тръм влиза в историята като най-непопулярната първа дама на САЩ

Мелания Тръмп напуща Белия дом с 42% рейтинг на утвърждение и 47% рейтинг на отрицание, сочи последното изследване на CNN и SSRS. Както отбелязва CNN, това е най-високата оценка на отрицание, която Мелания в миналото е имала. И това е най-лошия заключителен резултат на първата дама в историята на страната, се споделя в публикацията. 

„ Традиционно първите дами провокират съвсем всеобщо удивление. Тази позиция не е изборна и нормално не е скандална.Трудно е да си неизвестен “, напомня CNN. Новинарският уебсайт отбелязва, че преди междинният рейтинг на утвърждение на Мелания е бил 71%, а неодобрението - 21%. Тоест разликата сред тях е била 50%.

„ Разбира се, рейтингите на Пат Никсън, Бети Форд, Розалин Картър не бяха измерени през последния месец от властта на брачна половинка й и въпросите за известността бяха дефинирани по друг метод, в сравнение с в тази ситуация с Тръмп “, признава създателят на публикацията Хари Антен. 

Преди Мелания Хилари Клинтън имаше най-лошото показване: 52% я одобряваха, а 39% - не. Но Клинтън, даже при брачна половинка си-президент, беше определена в Сената и сподели огромна политическа интензивност, отбелязва CNN. А Мелания „ не беше изключително забележима “. 

Авторът на публикацията отбелязва, че неприятното показване на госпожа Тръмп не може да се отдаде напълно на непопулярността на брачна половинка ѝ. Например, брачната половинка на Ричард Никсън, когато той към този момент е в абсурда Уотъргейт, резервира рейтинг на утвърждение от 83% с рейтинг на отрицание от 13%. И 59% от интервюираните са имали позитивно отношение към брачната половинка на непопулярния Джими Картър и 19% негативно. 

„ Първоначално мислех, че повода за ниската известност на сегашната първа дама може да бъде възходящата поляризация на нашата политика. Въпреки това, Лора Буш потвърди, че даже в актуалната епоха първата дама може да бъде доста по-популярна от брачна половинка си “, споделя създателят на публикацията. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР