Осигуряването на безопасността по време конкурса Евровизия“, който ще се

...
Осигуряването на безопасността по време конкурса Евровизия“, който ще се
Коментари Харесай

Шведската полиция направи секретен доклад за евентуални заплахи към конкурса „Евровизия“

Осигуряването на сигурността по време състезанието „ Евровизия “, който ще се организира в спортно-развлекателния комплекс Malmo Arena в шведския град Малмьо, ще се реализира както с наземни видеокамери, по този начин и с дронове. Това се споделя в прессъобщение на Управлението на полицията в Швеция.

Полицията е направила картина на възможните закани към състезанието, която е разказана в специфичен отчет от 23 страници, множеството от които са класифицирани. В същото време се отбелязва широкомащабният темперамент на съществуващите закани, измежду които хакерски атаки, DoS офанзиви, актове на гражданско непокорство и прихващане на телевизионни излъчвания, оповестява телевизионният канал SVT. Подготовката за сигурност идва, защото Швеция се смята от полицията за " предпочитана цел " за ислямистките терористични организации.

„ Видеонаблюдението е един от многото принадлежности, които полицията употребява за гарантиране на сигурността и попречване на закононарушения по време на състезанието за ария на „ Евровизия “, се отбелязва в известието, „ С помощта на камери полицията може бързо да получи картина на обстановката и да спре незаконните действия “, оповестява шведската полиция.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР