Мелани Грифит е смятана за една от най-красивите актриси в

...
Мелани Грифит е смятана за една от най-красивите актриси в
Коментари Харесай

Една от най-красивите и знаменити актриси от Холивуд бе покосена от рак на кожата, който обезобрази лицето й

Мелани Грифит е считана за една от най-красивите актриси в Холивуд, за жалост обаче рак на кожата промени лицето на звездата. През 2009 година лекарите съобщили неприятната новина на Мелани, а точно, че са разкрили рак на кожата. Добрата вест била, че болестта е на ранен стадий, тъй че лекарите съумели да спасят актрисата. Тя претърпяла няколко интервенции и курс на химиотерапия, макар че не съумяла изцяло да пребори заболяването. Десет години по-късно злокобната болест още веднъж дала знаци за своето битие.

Преди три седмици, на носа на Мелани се появи нов израстък. Лекарите го изрязали, само че белези, които не могат да бъдат скрити даже под пълен слой грим, обезобразиха лицето на 60-годишната Грифит. Въпреки тази актриса наподобява към момента счита себе си за хубавица и продължава да свети на всемирски събития. Например, при снимането на кино лентата " Двама са прекалено много " Грифит се срещна с някогашния си брачен партньор, артиста Антонио Бандерас.



През 1996 година двамата влюбени артисти се ожениха, скоро на бял свят се появи и тяхната щерка, Стела дел Кармен. През 2000 година Мелани, която преди този момент е била подложена на рехабилитация от алкохол и опиати, още веднъж е почнала да има проблеми с дрогата, този път с болкоуспокояващи. Тя отишла в рехабилитационния център за няколко месеца. А през 2009 година актрисата бе диагностицирана с рак.



През 2014 година двойката се раздели. Разводът завърши едвам през декември 2015 година Бандерас съобщи, че постоянно ще обича Мелани.

Превод и редакция: БЛИЦ





А ето по какъв начин наподобява актрисата при започване на кариерата си:



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР