Мелани Грифит даде интервю за американското списание InStyle,в което даде

...
Мелани Грифит даде интервю за американското списание InStyle,в което даде
Коментари Харесай

Мелани Грифит - на 61, търсеща новата любов, и с коренно различна визия

Мелани Грифит даде изявление за американското списание InStyle,в което даде любопитни детайлности за отношението й към някогашните й мъже.

"Обичам всички мъже в живота ми. Много съм близка с тях и не мога да си показва живота си, в случай че не ги бях срещнала "

Запитана и за това по какъв начин е настроена към нов брак в живота си, тя споделя: "Когато си на 60 и имаш 3 деца и живееш живота, който постоянно си желал, за какво е нужно да се жениш? За да се влюбиш и имаш същинска пълноценна връзка, не е нужно да сключваш брак. А същинската връзка е нещо доста друго от това да имаш ухажор... Можеш да имаш голям брой любовници, само че не и връзка с тях "

В изявлението Мелани се майтапи и с обстоятелството, че децата й се пробват да намерят подобаваща половинка за майка си, в това число търсейки и в приложението Тиндър...

"Вярвам, че ще открия подобаващия човек за мен. Но в случай че вие имате поради някой специфичен, апелирам споделете ", приключва шеговито изявлението си Мелани.

Както знаете, актрисата, чиято звезда изгря с кино лентата "Работещо момиче ", е била омъжена 4 пъти за 3-ма мъже.

 г eonline.com

Първият й брачен партньор Дон Джонсън е и този, от който Мелани има щерка - Дакота Джонсън. Първият брак на Мелани с артиста продължава единствено няколко месеца. Но вторият им е цели 7 години - от 1989 до 1996 година.

Между тези два брака с бащата на своята щерка, Мелани се дами и за артиста Стивън Бауер, с който са дружно от 1981 до 1989 година. От тази връзка се ражда и синът й Александър Бауер.

През 1996 година Мелани подписва брак с Антонио Бандерас, който бе нейна половинка в продължение на 19 години. С Антонио ги свързва щерка им Стела Бандерас.

 г eonline.com

Ние пък забелязахме, че Мелани Грифит наподобява много друго отпреди, при започване на кариерата й, изключително в лицето си. Буквално като друга жена, тъй като повече от присъщите й черти са заличени. Харесвате ли новата подмладена визия на Мелани, в която ясно проличава, че е правила пластични корекции с физиономията си?

 f
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР