Мексикански войници конфискуваха на контролно-пропускателен пункт на северния граничен щат

...
Мексикански войници конфискуваха на контролно-пропускателен пункт на северния граничен щат
Коментари Харесай

Мексиканската армия конфискува 1,5 тона метамфетамин в граничния щат Сонора


Мексикански бойци конфискуваха на контролно-пропускателен пункт на северния граничен щат Сонора съвсем 1,5 тона метамфетамин и 149 кг вещество, което най-вероятно е фентанил на прахуляк, съобщи Асошиейтед прес, базирайки се на вчерашна информация от мексиканската войска. 

Войниците са разкрили в камион и 816,486 хапчета, които най-вероятно съдържат фентанил. От министерството на защитата споделиха, че са получили информация за камион, претрупан с съсредоточен плодов сок на прахуляк, който също е пренасял опиати до граничния град Тихуана. 

Мексиканските картели постоянно предава информация на локалните управляващи за доставки, правени от някоя съперническа група. Картелите създават фентанил – синтетичен опиоид, чийто импорт потегля от Китай. След това смилат опиата и го пресоват на хапчета, които имитират ксанакс, оксикодон и други производни медикаменти. 

Синтетичните опиоиди от рода на фентанил са причина за огромния растеж на смъртни случаи в Съединени американски щати. Дори два мг от веществото, което е 100 пъти по-силно от морфина, може да докара до летален излаз. Хората, които взимат подправени хапчета, постоянно не са наясно, че в действителност взимат фентанил. Това е асъдействало за растежа на смъртните случаи от свръхдоза, отбелязва Българска телеграфна агенция. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР