Международната общност е изправена пред най-голямото глобално изпитание на 21

...
Международната общност е изправена пред най-голямото глобално изпитание на 21
Коментари Харесай

Ердоган призова за глобална солидарност в борбата с пандемията

Международната общественост е изправена пред най-голямото световно тестване на 21 век. Това съобщи турският президент Реджеп Тайип във видеопослание към изключителната сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации, отдадена на бората с пандемията, съобщи турският ефирен канал НТВ, представен от.
Ключът към превъзмогването на този сложен интервал е интернационалното съдействие и световната взаимност, посочи Ердоган. Той акцентира, че е извънредно належащо защитните ограничения да бъдат всеобхватни и да се демонстрира внимание към потребностите на уязвимите групи.
 Ердоган: Пандемията е нараснала неравенството Ердоган: Пандемията е нараснала неравенството
Пандемията е нараснала неравенството и е намалила равнището на човешкото богатство, съобщи турският президент Таип Ердоган в неделя въ...
Ердоган уточни, че епидемията е припомнила също нуждата от реформиране на системата на Организация на обединените нации в светлината на заканите и потребностите на сегашното. Вярвам, че с цел да стане системата на Организация на обединените нации по-ефективна, демократична, обективна и транспарантна, би трябвало да се ускори /ролята на/ Общото заседание, посочи Ердоган.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР