Международната компания за транспорт и логистика Gebrüder Weiss официално откри

...
Международната компания за транспорт и логистика Gebrüder Weiss официално откри
Коментари Харесай

Gebrüder Weiss откри ново представителство в Ереван

Международната компания за превоз и логистика Gebrüder Weiss публично откри своето ново посланичество в Ереван, Армения, на 3.11.2017 година

По време на тържеството в Гранд хотел Ереван Александър Карламов (управляващ шеф на GebrüderWeiss за Грузия и Армения) акцентира смисъла на новата локация за мрежата на Gebrüder Weiss: „ От Ереван ще обслужваме нашите клиенти освен за дестинации в Иран и Русия. Армения е централна спирка по маршрута „ Пътят на коприната “ – значим транспортен възел сред Европа и Азия. ”

Пред към 150 посетители Кармалов акцентира огромния капацитет на района и изясни по какъв начин GebrüderWeiss може да оказва помощ на експортни компании да навлязат на арменския пазар.

Групажни транспорти от Германия, Австрия и Италия

Представителният офис в центъра на милионната столица Ереван стартира своята активност още при започване на април и от този момент ежеседмично реализира групажен превоз от Италия. Освен това логистиката предлага два пъти седмично групажен превоз от Австрия (Виена) и Германия (Ханау) през Грузия (Тбилиси) до Армения.

„ С новата локация построяваме локалното ни наличие в Централна Азия и вършим значима крачка напред в създаването на тогавашния „ Път на коприната ” по суша. Така и в Армения клиентите ни печелят от високите ни европейски стандарти ”, показва Томас Мозер, шеф и районен началник за Югоизточна Европа/ОНД в GebrüderWeiss. Наред със сухопътния превоз портфолиото от услуги включва също въздушни и морски транспорти.

В средносрочен проект би трябвало да бъдат построени локалните логистични услуги и да се направи преценка за откриването на други офиси в района. Логистичните процеси се ръководят от грузинския логистичен център на Gebrüder Weiss в Тбилиси, към който непосредствено е обвързван Ереван.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР