Международната федерация по джудо (МФД) подновява програмите си, с които

...
Международната федерация по джудо (МФД) подновява програмите си, с които
Коментари Харесай

Световното джудо пак пуска пари за родните клубове

Международната федерация по джудо (МФД) възобновява стратегиите си, с които подпомагаше 15 български клуба. През 2017-а самодейността бе прекъсната, откакто предходното управление на родната централа бе отклонило екипировка и средства за други 15 клуба, които обаче не бяха утвърдени от МФД. „ Получих уверения от ковчежника Ласло Ковач, че от 2019-а тяхното подкрепяне ще продължи. За мен това беше най-важното “, съобщи актуалният президент на федерацията ни Румен Стоилов.
Бизнесменът се срещна в Каунас (Латвия) и с шефа на МФД Мариус Визер, по време на честванията на 70 година на Европейската централа. Румънецът с маджарски паспорт е изразил убеденост в решенията на българските институции и смяната в управлението на федерацията ни. Предишните шефове бяха заменени поради неприятно ръководство.
А резултатите към този момент са на разположение. Най-добрият ни джудист Ивайло Иванов стана №1 на шампионата в Холандия. А на 15 декември пътува за финалния „ Мастърс “ в Китай, където е с шансове за олимпийска квота.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР