Международната автомобилна федерация FIA (Federation Internationale de l`Automobile), световната управляваща

...
Международната автомобилна федерация FIA (Federation Internationale de l`Automobile), световната управляваща
Коментари Харесай

FIA си сътрудничи с Bridgestone за ecoRally Cup

Международната автомобилна федерация FIA (Federation Internationale de l`Automobile), международната ръководеща организация за моторни спортове, си партнира с Bridgestone като основен сътрудник на Bridgestone FIA ecoRally Cup.

Новата многогодишна поддръжка на Bridgestone ще помогне на ecoRally Cup да изрази значими опасения за околната среда. Състезанието, основано през 2006 година, е непокътнато извънредно за електрически транспортни средства, които постоянно вземат участие в надпревари. Превозните средства са серийно произвеждане с електрическо задвижване, притежаващи годни регистрационни документи за публично придвижване по пътищата и по които не са правени никакви модификации. Това разрешава на участниците да употребяват транспортните си средства, предопределени за ежедневна приложимост.

Ангажиментът също по този начин предлага на Bridgestone опцията да разпространява своята технология за леки гуми Enliten, която има за цел да обезпечи оптималната сигурност, положително показване на гумата и усъвършенствани свойства за резистентност. В същото време подсигурява, че гумите Bridgestone са подобаващи за електрически транспортни средства.

Обявяването на съдействието беше направено пред определени посетители и представители на медиите на пистата Fuji Speedway в Япония, където Bridgestone показа новия ангажимент.

„ Горди сме да подкрепим ecoRally Cup посредством партньорство с FIA. Това партньорство е в сходство с уговорката на Bridgestone E8, нашия корпоративен ангажимент, ускоряващ трансформацията ни в компания за устойчиви решения “, сподели Томоюки Такаги, изпълнителен шеф на световната маркетингова тактика, Bridgestone Корпорация - „ Целта ни е да се внесе неспокойствие в света на подвижността и да се популяризира наслада, до момента в който технологиите и самодейностите на Bridgestone като FIA ecoRally Cup предизвикват реализацията на климатично неутрално мобилно общество. “
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР