Международната Асоциация на европейските журналисти призовава за забрана на RT

...
Международната Асоциация на европейските журналисти призовава за забрана на RT
Коментари Харесай

АЕЖ: Забранете телевизия RT в целия Европейски съюз

Международната Асоциация на европейските публицисти приканва за възбрана на RT в целия Европейски съюз.

" Контролираният от съветската страна ефирен канал изигра основна роля в разпространяването на неистини и военна агитация, с цел да основава информативен безпорядък към експанзията на Владимир Путин против Украйна, и изцяло се стреми да отслаби западните демокрации, към които Украйна желае да се причисли ", пишат от АЕЖ.

Войната в Украйна е война на наглата неистина против истината. Това е война, стартирана от една смъртоносна тирания и нейните сатрапи, които целят да разрушат западните демокрации. Телевизия " Russia Today " към този момент е неразрешена в Германия. Тя би трябвало неотложно да бъде блокирана в Европейски Съюз, а нейните „ публицисти “ да бъдат изгонени от всички страни членки. Бивши политици като някогашния немски канцлер, работещ за Кремъл, би трябвало да бъдат подложени на същите наказания като обкръжението на Путин и съветските банки ", се споделя още в позицията на европейските публицисти.

" Заедно с всички самостоятелни публицисти, АЕЖ осъжда бруталния държавен напън върху самостоятелните медии, работещи в Русия. АЕЖ ще продължи да разобличава, когато е допустимо, подправените вести и бомбардировки на съветските армии от тролове. Но в случай че не друго, нападението в Украйна ускори нейната религия и тази на другите демократични страни във върховенството на закона и неговото значимо изискване: свободните, самостоятелни медии ", безапелационни са от АЕЖ.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР