Международен канал за трафик на хора или за трафик на

...
Международен канал за трафик на хора или за трафик на
Коментари Харесай

Трафиканти на хора или на наркотици подозират разследващите за убития граничар

Международен канал за трафик на хора или за трафик на опиати - това са двете съществени версии, по които се работи в следствието за , сподели шефът на Националната следствена работа (НСлС) Борислав Сарафов , представен от bTV.

По думите към момента не може да посочи националността на двамата арестувани .

" Мога да ви кажа какви са главните версии за това злочинство. Едната версия е, че става въпрос за трафик на мигранти и втората ни водеща версия е, че става въпрос за трафик на опиати. Коя е версията, какви са аргументите ще установим в хода на нашето следствие ", съобщи Сарафов.
 Турция задържа двама души за убийството на граничния служител на реда - причинител и помощник
Турция задържа двама души за убийството на граничния служител на реда - причинител и помощник

Те не са турски жители, сега локалните управляващи ги разпитват

Той сподели още, че особеното в тази ситуация е, че има две закононарушения, осъществени на територията на две страни . " Вредоносният резултат е настъпил на нашата територия, тъй че се надявам този мотив да бъде общопризнат и в последна сметка нашият, българският съд да даде правдивост ", изясни Сарафов.

Засега не е ясно дали двамата арестувани са познати на турските управляващи.

Пред bTV Борислав Сарафов разяснява: " Възмездие има и ще бъде получено. Ще поставим всички старания да надигнем причинителите пред българския съд и да получат заслужено наказване. "

Той сподели още, че е осъществен оглед на местопроизшествието и се прави аутопсия на починалия граничен служител на реда. Той и военният му сътрудник в патрула видели дупка в оградата, осветили я и насреща е пристигнал изстрел, безусловно непровокиран от нищо. Най-вероятно е стреляно с ловна пушка.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР