Междублокови пространства при ул. Марица“ и ул. Илинден“, в района

...
Междублокови пространства при ул. Марица“ и ул. Илинден“, в района
Коментари Харесай

Обширни междублокови пространства при ул. „Марица“ и ул. „Илинден“ са поредните благоустроени обекти от Община Благоевград

Междублокови пространства при ул. „ Марица “ и ул. „ Илинден “, в региона на които живеят стотици поданици на Благоевград, към този момент са профилирани, като на място е положен фрезован асфалт.

До момента те бяха на земна основа, а при превалявания, хората бяха принудени да минават през голям брой кални и/или наводнени сектори.

Освен жилищни кооперации, в региона има и детски, и обществени заведения, а недоброто положение досега на мястото създаваше редица неудобства за посетителите им.

Дейности по профилиране се извършат на разнообразни места в града, както необятния център, по този начин и в кварталите.

Вече има приключени десетки обекти.

Предвид голям брой постъпили заявки, Община Благоевград прецизира, че същите се обработват, само че е невероятно обектите да бъдат обхванати по едно и също време.

С профилирането на улици и междублокови пространства, които досега са били на земна основа, кметът на Благоевград Илко Стоянов цели да бъде основана по-добра и налична градска среда.

Исканията на жителите се вземат под внимание и дейностите ще се правят поетапно, при съществуване на техническа опция и финансов запас.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР