Между Цецо и дъщерята на Боян Расате - Ермина, прехвърчат

...
Между Цецо и дъщерята на Боян Расате - Ермина, прехвърчат
Коментари Харесай

Любов и интриги в „Сървайвър“: Цецо би шута на гаджето си заради Ермина

Между Цецо и дъщерята на Боян Расате - Ермина, прехвърчат искри, след шоуто май романсът им продължава



Любов пламна в " Сървайвър ". Изолирани от външния свят и прекарващи непрекъснато времето си дружно, сред Цецо и Ермина май има освен това от другарство.

Според част от съплеменниците им на острова футболистът на " Витоша " (Бистрица) е вдлъбнат до уши в дъщерята на Боян Расате.
 Футболистът е симпатяга и омайва мацките Футболистът е симпатяга и омайва мацките

В последните няколко показани епизода е видно, че двамата са по-близки от всеки път. Ритнитопковецът непрекъснато се навърта към къдрокосата студентка.

" Бих желал да продължим нещата и след шоуто ", били думите на Цецо към Ермина, сподели един от техните съплеменници Едис Пала.

Според слуховете вратарят на " тигрите " от Бистрица имал сериозна връзка с млада госпожица, преди да влезе в шоуто. След като обаче се влюбва в щерката на Расате, той взема решение да продължи живота си с Ермина, с която се познава от близо 2 месеца.

   21-годишната студентка е щерка на Боян Расате
21-годишната студентка е щерка на Боян Расате

След прибирането им от Карибите двойката няколко пъти била засичана дружно. Знак, който накланя везните, че сред тях има освен това от другарство. В профила на Цецо пък няма никакви фотоси с дългогодишната му другарка, което е отзив, че по всяка възможност той се е разделил с мадамата.

Най-вероятно футболистът, който е младеж на " Левски ", и Ермина ще признаят за връзката си след края на шоуто. Всички участници имат контракт с продукцията до края на излъчването на предаването, което е идната седмица, и нямат право да приказват, нито да разкриват секрети от острова.
 Ермина и Цецо стават все по-близки в шоуто с всеки минал ден Ермина и Цецо стават все по-близки в шоуто с всеки минал ден
В предишното издание на " Сървайвър " също мъж и жена си потеглиха от шоуто като двойка. Треньорът на известните Иван и красивата Ганка станаха гаджета по време на фотосите на риалитито.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР