Между стабилния Сатурн, който ни учи на важността на дисциплината,

...
Между стабилния Сатурн, който ни учи на важността на дисциплината,
Коментари Харесай

Пълнолуние в Козирог: кои са зодиите, които ще бъдат най-силно повлияни

Между постоянния Сатурн, който ни учи на значимостта на дисциплината, и мечтателния Нептун, който разрушава илюзиите ни по време на своите ретроградни сезони, може да ви наподобява, че астрологията на това лято е извънредно наситена.

Това важи с особена мощ за пълнолунието през юли. Юлското пълнолуние осветява небето на 13 юли в изпълнителния Козирог . За зодиакалните знаци, които са най-засегнати от него, това значи, че високите лъчи на Луната хвърлят светлина върху упоритостите им публичния живот.

Пълнолунието е кулминационният край на лунния цикъл, само че също по този начин е време на хиперактивна сила и прочувствена острота. Те притеглят доста внимание, защото разпалват трагични събития, само че също по този начин е идеално време да се освободите от отрицателните страсти, които може да сте задържали.
 image2_16x9.png Сезонът на Рака е прочувствено време за равносметка и бягство от драмата: какво да чака всяка зодия На фокус
Пълнолунието в Козирог може да донесе вълнуващи нови професионални благоприятни условия или прилив на сила , който да ви помогне да завършите даден план. Но за други това ще бъде време на дълбока рефлексия и слагане на реалистични цели.



Ще ви въодушеви ли това лунно събитие да покорите задачите си или ще се почувствате уязвими пред ярките ѝ светлини? Вижте галерията ни, с цел да разберете дали сте един от зодиакалните знаци, които са най-засегнати от пълнолунието през юли 2022:
 Зодиите, които ще бъдат най-силно повлияни от Пълнолунието в Козирог  Зодиите, които ще бъдат най-силно повлияни от Пълнолунието в Козирог  Зодиите, които ще бъдат най-силно повлияни от Пълнолунието в Козирог  Зодиите, които ще бъдат най-силно повлияни от Пълнолунието в Козирог
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР