Преди дни неостаряващата Деми Мур ни остави безмълвни след появата

...
Преди дни неостаряващата Деми Мур ни остави безмълвни след появата
Коментари Харесай

Надникваме заедно в бурното минало на Деми Мур - от дрогата до Ренесанса

Преди дни неостаряващата Деми Мур ни остави безмълвни след появяването си на Met Gala 2024. Напоследък интервалът й в професионално отношение е във напредък на фона на персоналния й живот, който търпи като че ли застой, до момента в който се грижи за болния Брус Уилис, дружно с трите си дъщери . Това ни накара да погледнем към бурното й минало и да прочетем още веднъж биогарфията й и да ви открехнем завесата към някои малко известни ифакти от нея.

Автобиографията на Деми Мур може да е разказана и доста чисто. Без особени препратки към каквито и да е компликации, полирана, сходно на визията й, за която актрисата е похарчила стотици хиляди долари. Но Деми Мур взема решение да освети себе си по метод, по който малко звезди се осмеляват – не с гола фотосесия, а с роман за голата истина в мемоара си „ Inside Out ”. Не закъсняват възторжените реакции на доста от сътрудниците й, в това число един от някогашните й съпрузи.
 Любовта на Деми Мур и Брус Уилис през годините  Любовта на Деми Мур и Брус Уилис през годините  Любовта на Деми Мур и Брус Уилис през годините  Любовта на Деми Мур и Брус Уилис през годините
Деми Мур, която се споделя в действителност Деметрия Гуинес, е родена през 1962 година в Розуел, Ню Мексико. Тя произлиза от мъчно, оскъдно семейство, татко й е напуснал майка й преди да се роди . В записките си актрисата искрено споделя за безредното си детство и сложните тийнейджърски години. Не пропуща доста сурови елементи за връзката с майка й, за която се грижи като дете. Разказва даже за това по какъв начин е предотвратила опит за самоубийство, за обезчестяване от мъж, който твърди, че е платил 500 $ на майка й, за непрекъснатата паника какво е идващото нещо, което ще направи майка й. Но и за прошката: 

„ Успях да мина към съчувствие и този преход ме освободи “.
 Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER Edna предлага Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER
В мемоара си споделя за пътя нагоре, за връзката й с медиите, за романсите й с Емилио Естевес, Брус Уилис и Аштън Къчър. За пристрастяването си към алкохола и опиатите и хранителното си разстройство.

Изглежда, че зад кулисите Деми е живяла един доста сложен, доста комплициран живот и то напълно до неотдавна – през днешния ден, на 61 години, изтупва всичко това от себе си и я виждаме обърната безусловно с хастара на открито и прелестна, каквато постоянно сме знаели, че е.

Жената, която е била непрекъснато с камери към себе си, в този момент се възползва от това, с цел да опише за пресичането на пътя й с доста звездни персони, някои от които намерено оповестиха „ Истина е! “ в обществените мрежи.

„ Към средата на 80-те " апетитът ми към кокаин ескалира според и макар, че в никакъв случай не бих се нарекла подвластна, това е, в което се бях трансформирала ", написа Мур.

През 1984 година тя взе участие във кино лентата No Small Afera дружно с Джон Крайър, който играе младеж, влюбен в певицата от нощен клуб - Мур.

„ Джон си падна по мен и в действителния живот и загуби девствеността си с мен. Боли ме, като се замисля какъв брой пристрастена бях и по какъв начин откраднах това, което можеше да е толкоз значим и хубав миг за него “.
 Тежките моменти от живота на Деми Мур  Тежките моменти от живота на Деми Мур  Тежките моменти от живота на Деми Мур  Тежките моменти от живота на Деми Мур
Крайър ненапълно удостовери думите на Деми Мур „ Всъщност бях изгубил девствеността си в гимназията, само че тя е права за другото – бях на Луната за нея през един доста обезпокоен интервал в живота си. Не изпитвам нищо, с изключение на любов към нея и не скърбя. “

След Крайър идват и свидетелствата на други звезди – 1985 година да вземем за пример е изключително бурна и се случва на фона на доста алкохол и опиати. Преди фотосите на кино лентата „ Огън на свети Елм “ режисьорът Джоуел Шумахер упорства тя да влезе в рехабилитационен център. Във кино лентата Деми Мур взе участие дружно с Емилио Естевес и Роб Лоу.  Самият Лоу също има замъглено от дрога схващане.

„ В личните си записки Роб допуска, че сме имали някакъв парещ и тежък романс. Мога неясно да си спомня една нежелана късна вечер дружно, само че съм му признателна за безплатните описания на нашата младост. ", написа Деми Мур.

Пеметта й постоянно е замъглена от опиатите. Роб Лоу не закъснява с реакцията и назовава Деми “огромно ентусиазъм за мен “ по пътя към личната му трезвеност. „ Бяха 80-те, тъй че всички правехме нещо. Спомням си, че си мислех: „ Ако това момиче може да изтрезнее, всеки ще може! “

В книгата си Деми Мур споделя и за среща с Анди Уорхол, който кани на 23-тия си рожден ден в Ню Йорк. В неговата книга той написа, че тогава е почувствал, че би трябвало да бъде поканен на сватбата на Деми Мур, която по това време тя провежда с Емилио Естевес.
В последна сметка тя анулира сватбата и се разделя с Естевес, само че двамата се появяват на премиерата на кино лентата Stakeout през 1987 година, където за пръв път среща Брус Уилис.

Спомените й за довечера са доста сантиментални:

" Брус беше толкоз любезен - по собствен мощен метод, същински благородник. " Той взима номера на телефона й, а тя се прибира с колата си, когато лимузина я изпреварва, а от нея се подава Брус с другари, извиквайки „ Хей, Деми! “.
 Брус Уилис:  Брус Уилис:  Брус Уилис:  Брус Уилис:
Четири месеца по-късно двамата са женени, а Мур е бременна с първата им щерка . Още две дъщери по-късно и малко повече от десетилетие брак, двамата се развеждат.  „ Смешно е да се каже, само че аз доста се гордея с нашия бракоразвод “, написа тя. „ В началото не беше елементарно, само че успяхме да преместим сърцето на връзката си, сърцето на това, което сътвори нашето семейство, в нещо ново, което дава на девойките любов и удобна среда с двамата им родители. “ И продължава:  „ Брус към този момент не беше мой брачен партньор, само че нямаше значение, тъй като той беше интензивният татко на децата ми, чувствахме се по-свързани, в сравнение с преди развода.  “

Следващият брак на Мур няма подобен триумф. Омъжена е за Аштън Къчър от 2005 до 2013 година. Въпреки медийната гняв към голямта разлика във възрастта, те имат очарователно сантиментално начало:  „ Не ми пукаше. Никога не съм била по-щастлива в живота си “.
В записките си тя приказва доста искрено и разголено за този брак, за това по какъв начин с времето двамата се отдалечават, за изгубената й бременност и за това по какъв начин се пробва да се трансформира в дамата, която той желае даже, когато желае от нея неща, за които тя се насилва. „ Исках да му покажа какъв брой страхотна и занимателна мога да бъда “. В този миг алкохолът и опиатите още веднъж влизат в живота й. В последна сметка таблоидите популяризират новината за изневярата на Аштън Къчър
 Деми Мур и Румър Уилис на аления килим  Деми Мур и Румър Уилис на аления килим  Деми Мур и Румър Уилис на аления килим  Деми Мур и Румър Уилис на аления килим
„ Поглеждайки обратно, мисля, че всичко това беше неговия метод да се измъкнем от нашия брак. Всяко негово деяние споделяше „ Моля не ме бит “ “.

Къчър публично не споделя никаква реакция към книгата на някогашната му брачна половинка. Но в деня на публикуването, написа в Туитър:  „ Щях да напиша един много гнусен туийт. Но след това погледнах щерка си, сина си и жена си, и го изтрих. “. По-малко от един час по-късно се появява втори туит: „ За истината, пишете ми. “, дружно с телефонен номер и адрес. В последна сметка това е шегичка и той няма никакво желание да разкрива каквато и да било негова позиция към живота им.

„ Моята история не принадлежи на таблоидите или на майка ми, или на мъжете, за които съм била омъжена или на хората, които обичат или ненавиждат филмите ми, нито даже на децата ми. Моята история принадлежи единствено на мен. Аз съм единствената, която е участвала на всички места и от самото начало и взех решение да изисквам правото си да я опиша по моите правила. “

Днес Деми Мур наподобява изцяло възобновена, мощна и самодостатъчна и като че ли е отворила чисто нов стадий в живота си на амнистия, съзнание и обич. Празнуваме тази прелестна жена и ренесанса й с настоящите й фотоси в галерията ни!
 Деми Мур - от дрогата до Ренесанса  Деми Мур - от дрогата до Ренесанса  Деми Мур - от дрогата до Ренесанса  Деми Мур - от дрогата до Ренесанса
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР