Запознайте се с Чел - треньор във Фалън, Невада и

...
Запознайте се с Чел - треньор във Фалън, Невада и
Коментари Харесай

Как Edna жена успява сама да води цял момчешки баскетболен отбор

Запознайте се с Чел - треньор във Фалън, Невада и първата жена, която управлява академични момчешки тим. С помощта на брачна половинка си тя освен води своите играчи, измежду които са и синовете ѝ, до поредни държавни шампионати, само че също по този начин предефинира треньорските правила. Този документален филм на VOA се задълбочава в неповторимия треньорски жанр на Шел, наблягайки нейната храброст и пристрастеност.

,,Казвам се Чел Далагер и съм треньор на университетския тим по баскетбол за момчета в гимназията на окръг Чърчил. В щата Невада аз съм първата жена, която тренира университетска стратегия за момчета. Баскетболът в действителност е освен това от просто игра, става дума за житейски уроци “ , споделя тя.

My problem is not pictures. I don’t addresses for other coaches. So here is my post.
— Chelle Dalager (@ChelleDalager)
Според нея животът е цялостен с победи и загуби: ,,Ти знаеш, чувстваш, че си направил нещо ужасно и сигурно някой ще те събори или ще почувстваш, че може би не си толкоз популярен. Спортът учи децата на дисциплинираност, на работна нравственос и по какъв начин да разчитат на някого “

,,Не постоянно ще постигнеш задачата си. Не постоянно ще успееш. Това е просто част от живота и част от баскетбола. Това, което в никакъв случай не би трябвало да правиш, е да спираш да се опитваш. Щастлива съм, че мога да упражнявам в действителност положителни спортисти “ , добави Чел.

Love this❤️
— Chelle Dalager (@ChelleDalager)
Според нея не постоянно всичко опира до пола: ,,Всъщност става дума просто за трениране и създаване на доверие с играчите и, знаете ли, да ги накарате да повярват в себе си. Наистина ужасно нещо за мен е, че двамата ми синове са в тима и успяхме да споделим държавно състезание дружно. Това е огромен спомен за мен. “

Вижте цялостния материал на VOA във видеото в канала на Edna.bg във Vbox нагоре!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР