Между партиите в управляващото мнозинство има много тежка липса на

...
Между партиите в управляващото мнозинство има много тежка липса на
Коментари Харесай

Плевнелиев: Управляващите ще продължат да се мразят, но ще правят смислени неща за държавата

Между партиите в ръководещото болшинство има доста тежка липса на доверие, те се ненавиждат – такава констатация направи президентът Росен Плевнелиев (2012-2017) в изявление за бТВ.

По думите му, няма по какъв начин електоратът на ГЕРБ да обича Политическа партия след метода, по който беше осъществен противозаконният арест на водача им Бойко Борисов.

„ Политическа партия няма да стигнат надалеч, в случай че имат тази популистка настройка, че гласоподавателите са някакви почитатели – когато арестуваш, нарушаваш закона, само че мотивираш своите почитатели “, предизвести Плевнелиев.

„ Няма да затоплят връзките си, тази позиционна война ще продължи “, предвижда той, само че счита, че по абсурден метод това ръководство способства за страната: „ Колкото повече се ненавиждат, взаимно се управляват. (…) Някой да се заиграе с нещо, другите ще го потопят. “ - предвижда експрезидентът.

" Това тежко опълчване от време на време е по-добро, отколкота безспорната власт на някого или трите години безвремие от 2020 до 2013 година ", разяснява той.

„ Ще се балансират взаимно и ще продължат да вършат тези неща, които имат смисъл “, сподели още Плевнелиев.

Той поздрави държавното управление за напъните му за модернизиране на армията – съгласно него е реализиран голям прогрес в тази сфера.

По думите му, в енергетиката също се вземат верните управнически решения, в това число във връзка с дерогацията за съветския нефт.
Плевнелиев счита, че шумът към „ Лукойл “ може да цели привличане на покупател и е доста евентуално рафинерията да бъде продадена.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР