Между хубава Лиа и Евгени Генчев може и да не

...
Между хубава Лиа и Евгени Генчев може и да не
Коментари Харесай

Красивата Лиа от `Ергенът` вдига сватба

Между хубава Лиа и Евгени Генчев може и да не се е зародила обич, само че след излизането си от сантименталното риалити шоу, различен мъж съумя да плени сърцето на писателката на любовни романи. 

И освен че го е разкрила, само че и към този момент е подготвена да му пристане. Красавицата сподели, че е щастлива в любовта, тъй като е разкрила мъжа, за който желае да се омъжи. Любовта сред двамата пламнала от пръв погле Затова и когато получила предлагането, Лиа нито за момент не се поколебала и споделила " Да ". 
                             

 

" Участието ми в " Ергенът " беше едно от най-незабравимите прекарвания в живота ми. Когато влязох, аз имах боязън от това да бъда сама - в живота, вкъщи, в главата си. Бях прекарала две години затворена в едно малко, китно, само че скучно градче Берковица, където ставах всяка заран в 5, с цел да карам дядо си на хемодиализа ", написа на профила си в Инстаграм Лиа, която е изгубила едни от най-близките си хора към този момент.

" Когато умряха, аз изгубих част от себе си. Спрях да виждам смисъл да пребивавам. Бях отделена от всевъзможен живот на младеж, който познавах. Една година се борех всеки ден да не завия към пропастта. Не преносно. Буквално. Когато си стегнах куфарите за Бодрум, си споделих " в този момент или ще се оправя, или в действителност ще се завършва ". Не мога да ви опиша какво е възприятието да бъдеш три седмици без никакъв контакт с хора, само че аз се преродих ", споделя откровено тя. 

Мъжът до нея е мощен и Лиа е уверена, че двамата имат прелестно бъдеще дружно. 
                             

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР