Между горещите плажни дни и дългите пътуванията през уикенда обикновено

...
Между горещите плажни дни и дългите пътуванията през уикенда обикновено
Коментари Харесай

Мързеливата прическа на горещо момиче - новата секси лятна визия

Между горещите плажни дни и дългите пътуванията през уикенда нормално никой не разполага с задоволително време, с цел да изсуши и стилизира косатата си. За благополучие една " мързелива " наклонност набира все по-голяма известност в прическите - а точно небрежните коси, за оформянето на които може да оставим сешоарите настрани чак до есента.
 7 разновидности на бретона, които ще виждаме на всички места през тази година
7 разновидности на бретона, които ще виждаме на всички места през тази година

Една от най-горещите трендове в косите

Мързеливата прическа на горещо момиче, основана от стилиста на Мин Ким, разказва визия, която е по едно и също време и шикозна, и лесна за поддържане. Тя може да бъде реализирана елементарно посредством изсушаване на въздух и слънце или с нощни плитки.

Тази неангажираща визия е най-хубавият метод, по който може да носим косата си в топлото време.

" Мързеливата коса се приближава до вълните на русалката, с тяхната спокойна немарливост, която в същото време е закачлива и секси ", споделя Мин за Glamour. " Визия е обвързвана с горещите влажни дни, когато косата може да бъде по-трудна за усмиряване, изключително в случай че е естествено чуплива и раздвижена. "

Редица звезди залагат на небрежната, " разпусната " визия. Като Кари Брадшоу от " Просто ей по този начин " или Бионсе по време на своите летни турнета. Тя завладя даже и стилните сцени.

Но по какъв начин тъкмо може да реализираме резултата на " мързелива коса "? Зависи от това какъв брой тъкмо мързеливи се усещаме. " Просто оставяме си да изсъхне на въздух, като преди този момент сме употребявали еликсир без отмиване ", споделя експертът по екстеншъните Присила Валес, чиито клиенти са Ким и Клои Кардашиян и Кайли Дженър.

" За да им оказа помощ да основат вълните, ги поучавам да разделят косата си на четири бранша и да ги сплетат. И да прекарат по този начин цялата нощ, до сутринта ", поучава още стилистът.
 Трансформацията на косата на Малката нимфа за 150 000 $
Какво ѝ е специфичното на косата на Малката нимфа

“Скромна прическа ” за 150 000 $

Ако косата се нуждае от спомагателен размер, може да прибавим пяна или лосион към корените.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР