Между децата и животните има една специална връзка, която дори

...
Между децата и животните има една специална връзка, която дори
Коментари Харесай

4-годишно момченце излезе да си играе в гората и когато се върна, родителите му останаха в шок (Снимки):

Между децата и животните има една специфична връзка, която даже учените не могат да обяснят. Всички сме ставали очевидци по какъв начин кучетата и котките търпят всевъзможни „ мародерства “ от дребните детски ръчички, без да демонстрират другояче неприятния си манталитет.

Героят на днешната ни история се споделя Доминик Браун, на 4 години.

Той бил на отмора с родителите си в националния парк Шенандоа, когато си намерил нов другар, за удивление на всички, това било бебе еленче.

 момче и сърничка

Докато фамилията на Доминик си събирало багажа и се готвело да се върне вкъщи в Северна Вирджиния, 4-годишният Доминик си играел на открито в гората. Когато го чули да бърше ботушите си на верандата, майка му надникнала да го ревизира.

Очаквайки Доминик да бъде самичък и подготвен да влезе в хижата, вместо това той стоял на верандата с малко еленче, като че ли това било най-естественото нещо на света!

 Доминик и сърничката

„ Чух Доминик да бърше обувките си на верандата и си помислих, че желае да влезе “. Така че обръщам глава и ето го. “Стои начело с малко еленче, като че ли не беше нищо необичайно за него. ”

“Доминик ме помоли за малко зърнени храни, с цел да нахрани приятеля си елен, който назова Флаш. ” – споделя майката.

Очевидно дребният елен помислил, че Доминик наподобява задоволително отзивчив и го последвал към у дома.

Мама бързо сграбчила фотоапарата си и направила фотография на елената и сина й, стоящи на верандата, и я споделила във Facebook. Разбира се, сладкият облик на двамата приятели бързо се популяризирали в мрежата.

 Доминик с майка си

След като направила фотографията, майката на Доминик споделила на сина си да върне сладкия елен в гората, където го намерил. Новият му другар го последвал щастливо, преди да изчезне измежду дърветата.

Еленчето си тръгнало, само че за детето останало една невероятна история за описване и сладки фотоси, които ще демонстрира на децата си след време. Майка му останала изумена от необикновената среща.

Понякога децата намират общ език с животните доста по-добре в сравнение с ние огромните хора, може би тъй като чистите души сред едно животно и едно дете постоянно ще вървят ръка за ръка.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР