Между 40 и 350 лв. - в този диапазон са

...
Между 40 и 350 лв. - в този диапазон са
Коментари Харесай

До 300 лева за личен поздрав от Ненчо Балабанов и мис България

Между 40 и 350 лева - в този диапазон са цените на родните звезди за изпращане на персонални поздрави към почитателите. Да записват обръщения към своите фенове против кеш се трансформира във все по-оборотен метод за изкарване на в допълнение средства за звездите ни, като десетки от тях към този момент са се обърнали към тази алтернатива за запълване на месечния бюджет, написа вестник " Монитор ".

Най-голяма сума против привет изискват артистът Ненчо Балабанов, който най-вероятно ще може да ви помаха от екрана даже и превъплътил се в облика на Бойко Борисов, Мис България 2015 Марина Войкова и огромният ни гимнастик Йордан Йовчев. Тяхната миза доближава и до над три стотака., като първенец в това отношение е спортистът, който прави оценка поздрава си на 350 лева Звездата от All Inclusive котира своите обръщения за с 50 лева по-малко, а Войкова прибира по 270 лева за всяко включване на камерата.

Минимум една банкнота с лика на Алеко Константинов ще би трябвало да си приготвите в най-общия случай, с цел да си поръчате привет от роден актьор. Звездите имат период от 7 дни, в които да ви изпратят своето обръщение, което може да бъде обвързвано с персонален празник като рожден ден, женитба, кръщене и други, може да бъде и по други мотиви, даже и неоснователно, сподели инспекция на изданието в платформата ChattyCo. Звездите имат правото да откажат да изпълнят поръчката при уточняването на съответна съответна причина за това. Ето за какво от уеб страницата поучават потребителите си да бъдат оптимално ясни и другарски настроени към своите любимци, когато си поръчват поздрава.

Сред актьорите, които могат да ви пожелаят ЧРД от платформата са още Стефания Колева (200 лв), Ивайло Захариев (200 лева.), София Бобчева (40 лева.), Иван Бърнев (98 лева.), Йоана Буковска (220 лева.), Албена Михова (150 лв) и други С ария пък към вас могат да се извърнат Лео Бианки (50 лева.), Луна (108 лева.), Свилен Ноев (58 лева.) и Виво Монтана (50 лв). За персонални рекомендации в кухнята пък с изключение на към най-хубавия готвач измежду рапърите, можете да се обърнете и към финалиста от последния сезон на Hell's Kitchen Атанас Балкански. Това ще ви коства 43 лева Риалити форматите са също на мода, като измежду артистите, които най-често получават запитвания за поздрави е и младият Петър Байков, който доби необятна известност у нас като геният с доста гласове, взел участие в куп дублажи на „ Дисни “ от „ България търси гений “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР