Между 300 и 400 хил. лв. са задигнати от инкасо

...
Между 300 и 400 хил. лв. са задигнати от инкасо
Коментари Харесай

Прокуратурата: Задигната сума от инкасо автомобила на СОТ 161 във Враца е между 300 и 400 хил. лв.

Между 300 и 400 хиляди лева са отмъкнати от инкасо автомобила във Враца. Това стана ясно на взаимен брифинг на прокуратурата и полицията по-рано през днешния ден.
Припомняме, че обирът бе осъществен към 11 часа, а за него заяви още веднъж преди всички организация BulNews.



Инкасо автомобилът спрял пред магазин „ Лидл “ в 10.45 часа. Двамата чиновници на компания СОТ 161 слезли от него и влезнали в обекта, с цел да извършат инкасо активността. Излизайки от хипермаркета видели, че една от ключалките на буса е взломена. Тогава двамата открили, че е отмъкната голяма сума пари от служебния автомобил.
Двамата се обадили първо на отговорника на компания СОТ 161, който дошъл на мястото. Едва след към 30 минути - в 11.27 часа, бил подаден сигнал за обира и на незабавния телефон 112.
Веднага на адреса пристигнали екипи на полицията, които отделили региона и почнали оперативно-издирвателните дейности.
Криминалистите са открили, че е преодоляна бариера, след което чувалите с парите са били извадени от автомобила, а крадците изчезнали с тях.
От полицията и прокуратурата обявиха, че и сега на мястото тече оглед. Разпитват се очевидци и се ревизират камери от обекта. Видеонаблюдение на самия паркинг обаче няма.
„ Към момента се работи по всички версии, само че няма съответен заподоздрян “, безапелационен е шефът на ОД на МВР-Враца ст. комисар Цветко Нинов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР