Между 22 и 24 септември фестивалът Арт Будилник – Събуди

...
Между 22 и 24 септември фестивалът Арт Будилник – Събуди
Коментари Харесай

„Арт Будилник“ в Пловдив: Театър, концерти, кино и кулинария

Между 22 и 24 септември фестивалът „ Арт Будилник – Събуди се за просвета “ ще бъде в Пловдив . Той ще зарадва жителите и гостите на града с шест събития – театър, кулинарно шоу, концерт, показване на книга и филм, доста страсти и още повече смях.

През същия интервал ще отвори необятно порти и лятно кино „ Орфей “ . Програмата ще започва на 22 септември, точно на Деня на българската самостоятелност. Точно в 19:30 ч. ще бъде показан спектакълът „ НЛО вечно “ , с който ще бъде почетена паметта на огромните Велко Кънев и Чочо Попйорданов. Едни от най-успешните и обичани български артисти, измежду които Георги Мамалев, Антон Радичев и Катерина Евро, ще напомнят емблематични песни, скечове и ще опишат спомените си от несъществуващото към този момент телевизионно предаване „ Клуб НЛО “.

В 18:00 часа на идващия ден с феновете си ще се срещнат Богдана Карадочева и Стефан Димитров, които ще показват книгата си „ Безнадежден случай “ и ще опишат забавни истории от своя персонален и професионален път. Веднага след тях, сцената на лятно кино „ Орфей “ ще завладее една от най-обичаните ни естрадни звезди Кичка Бодурова. С най-големите си шлагери тя дава обещание да направи съботната вечер незабравима.

От 18:00 часа на 24 септември кулинарните си умения ще показа спечелилият от „ Hell’s Kitchen “ Станислав Иванов. Специално за пловдивчани началник готвачът готви кулинарно шоу, с което да отвори сетивата на гостите. След като завърши готварската фиеста, от 20:00 часа гостите на фестивала могат да гледат кино лентата „ Игра на доверие “ като специфичен посетител на прожекцията ще бъде актрисата Яна Маринова, по чиято концепция е основана и самата лента.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР