Между 2012 и 2015 Сузи Волф бе част от екипа

...
Между 2012 и 2015 Сузи Волф бе част от екипа
Коментари Харесай

Волф: В Уилямс не посмяха да дадат шанс на Сузи

Между 2012 и 2015 Сузи Волф бе част от екипа на Уилямс във Формула 1 в ролята на тестови и разрастващ водач, само че като се изключи няколко теста и четири свободни тренировки, тя не получи огромни шансове да покаже на какво е способна зад кормилото на болид от Формула 1.

Това се случи, макар че нейният брачен партньор Тото Волф бе част от акционерния ръб на основания в Гроув тим, само че даже и това не оказа помощ на неговата брачна половинка. Сега, години по-късно Тото Волф съобщи пред медиите, че в Уилямс преднамерено не са желали да дадат по-големи шансове на Сузи Волф.

„ Тя беше на няколко десети от Фелипе Маса, само че последният късмет ѝ беше отхвърлен. От Уилямс не желаеха да ѝ дават шансове “, разяснява Волф.

И до ден сегашен Сузи Волф си остава последната дама, която се е включвала в спортен уикенд и единствената дама, сторила това през 21 век. Тя взе участие в две свободни тренировки (Великобритания и Германия) през 2014 и още две (Испания и Великобритания) година по-късно.
 Сузи Волф напусна Вентури и Формула Е Сузи Волф напусна Вентури и Формула Е
В края на 2015 година тя приключи своята спортна кариера, след което стана началник на тима на Вентури във Формула E. След края на осмия сезон в историята на напълно електрическия шампионат предишния уикенд тя напусна основания в Монако отбор, откакто извърши своята задача и построи един доста мощен отбор.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР