Между 20 и 50 лева вървят кувертите за празника на

...
Между 20 и 50 лева вървят кувертите за празника на
Коментари Харесай

За 8 март: Заведенията са препълнени, така беше и на 14...

Между 20 и 50 лв. вървят кувертите за празника на дамата тази година. Повечето от заведенията за хранене към този момент са цялостни за 8 март. Почти не останаха свободни места, но за позакъснели с резервациите клиенти към момента може да се откри нещо свободно,
обявиха шефове на заведения. Винаги има клиенти, които идват в последния миг, само че няма да ги оставим без празник, безапелационни са ресторантьорите. Все отново, в случай че господата желаят да зарадват своята половинка, е добре да създадат авансово избор на заведение, с цел да не се постанова да обикалят цяла вечер. Собствениците на заведения за хранене пък дават обещание да зарадват своите посетители с вкусни гозби и хубава музикална стратегия.  

За положителното въодушевление на дамите ще се погрижат и цветарите. Те са се зарекли да не подвигат цените на букетите. Флористите към този момент имат и записани поръчки. 
Нито една жена няма да се сърди на най-шаблонния, само че пък най-сърдечния подарък. Цветята - с цел да донесат хубост и пъстър мирис в дома, а шоколадът, с цел да се подслади денят. Тенденцията е към пролетните цветя - желани са лалетата, нарцисите и орхидеите. Както постоянно, шлагер са и зюмбюлите, насадени в саксия, които ще зарадват дамите и след година. 

Бижутерите също са се подготвили за солидна работа около празника. Всички до един са извадили най-красивите си творения, които чакат новите си собственички. В момента еднообразно се купуват и злато, и сребро - съгласно желанията на дамите. Особено подобаващи са  колиета с кристали в обичания на дамата  цвят. Като се опакова в красива кутия с панделка, става съвършеният подарък за 8 март. 

Преди празника на дамата доста посещавани са и парфюмериите. Все отново е доста мъчно да се уцели верният мирис. Затова авансово би трябвало да проучите каква е обичаната марка на дамата, която желаете да зарадвате. Всеки път тя, впръсквайки си аромата, ще си спомня за вас и през целия ден ще е на открито с уханието, което вие сте  подарили, поучават господата чиновниците в парфюмериите.

Тази година желани дарове са и ваучери за СПА. Празникът се пада в четвъртък,така че е изключително уместно време за дълъг СПА уикенд в околните курорти. Хотелите към този момент чакат гостите си и са подготвили изненади за тях.

И въпреки всичко най-хубавият подарък е времето. Голяма част от господата избират да заведат половинката си в прекрасен комфортен ресторант с вкусна кухня и да прекарат вечерта в дълги диалози, хубаво вино и апетитна храна.

Има и смелчаци,които ще се престрашат и сами да подготвят една вечеря и да я сервират на свещи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР