Между 18:30 часа на 05 януари и 11:00 часа на

...
Между 18:30 часа на 05 януари и 11:00 часа на
Коментари Харесай

Крадци обраха четири пъти къща в с. Станево

Между 18:30 часа на 05 януари и 11:00 часа на 06 януари в с. Станево, Община Лом, незнаен причинител разрушил два прозореца на първия и втория етаж на необитаема къща, благосъстоятелност на 49-годишен гражданин.

От дома били откраднати стъклена стомна с съдържимост 10 литра с домашна ракия, към 10 литра ракия в стъклени бутилки, два ножа и други движимости. На 06/07 януари от същата къща е осъществена кражба на разнообразни по тип и размер мъжки и дамски облекла.

При направеното следствие служители на реда на сектор Вълчедръм и полицейско звено "Изток " на районно управление (на МВР) Лом са открили крадците - мъж на 22 година и мъж на 46 година, и двамата от с. Долни Цибър. Част от откраднатите движимости са открити, разпитани са очевидци.

В хода на работата е открито, че причинителите са прониквали още 2 пъти в същия парцел и са лишили златен пръстен, златна халка, ръчна количка и два велосипеда.

Полицаите от сектора във Вълчедръм открили, че същите двама крадци са направили и друга кражба в село Станево. Между 18:30 часа на 18 януари и 08:00 часа на 19 януари, с корав предмет те разрушили катанец и ключалка на входна врата на необитаема къща, благосъстоятелност на 56-годишен гражданин на Пазарджик.

От там отмъкнали плазмен тв приемник "Самсунг ", електическа печка вид духалка и други движимости. Откраднатите движимости са открити. По случая са разпитани очевидци.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР