Между 15 и 20 см е образуваната снежна покривка в

...
Между 15 и 20 см е образуваната снежна покривка в
Коментари Харесай

Близо 20 см сняг натрупа в Пампорово

Между 15 и 20 см е формираната снежна завивка в Пампорово, а снеговалежът продължава, осведомят от Планинската избавителна работа. Минус 6 градуса е минимална температура, измерена тази заран в курорта.

От „ Пампорово “ АД възнамеряват да се включат и системите за изкуствено заснежаване в идващите дни, в случай че се задържат ниските температури.

Курортът е цялостен с групи празнуващи 8 декември студенти, съгласно осведомят още от „ Пампорово “ АД.

Денят на откриването на ски сезона в Пампорово към момента не е конкретизиран, само че прогнозите са за края на идната седмица при удобни метеорологични условия.

Ранните резервации демонстрират нараснал интерес към курорта спрямо предходната година. Ръст на записвания се следи във връзка с английски, ирландски, балкански и български туристи.

На този стадий придвижването на моторни транспортни средства в района се реализира в естествен порядък. Има въведени ограничавания единството по направленията Момчиловци - Момина вода и Лъки - Рожен, където се не разрешава придвижването на коли с ремаркета и полуремаркета, осведомят от Областно пътно ръководство.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР