Между 10 и 15 на сто увеличение на дневните карти

...
Между 10 и 15 на сто увеличение на дневните карти
Коментари Харесай

10% по-скъпи дневни карти за лифта в Банско

Между 10 и 15 на 100 нарастване на дневните карти за лифта, по отношение на цените от предходната година възнамеряват в Банско за започващия там зимен сезон. Това стана ясно от информация представена от Българска телеграфна агенция от маркетинг шефът на фирмата-концесионер на ски зоната над Банско Иван Обрейков.

По думите му, тече подготовка както по пистите под пиринския връх Тодорка, по този начин и в самия курортен град. Извършена е профилактика на всички лифтове. През този зимен сезон ще бъде от изгода насъбраният опит с рестриктивните мерки по отношение на коронавирус пандемията, уточни Обрейков. Три пъти на ден се прави стерилизация на кабинките и на обществените места, следи се за съблюдаване на най-малко метър и половина разстояние сред хората на опашките за карти или за лифта.

Резервации за Нова година към този момент има, а ползата към планинския ни курорт е от туристи от прилежащи страни, сподели ръководителят на Съюза на туристическия бизнес в Банско и зам.-председател на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Малин Бистрин. По думите му огромен интерес все още има и от Израел, Русия и Англия. И тази година се чака курортът да бъде предпочетен от доста български туристи, добави Бистрин.

Бизнесът в Банско към този момент регистрира огромен интерес от страна на родни и задгранични студенти в дните към осми декември, а упованията са, че за идните коледни и новогодишни празници градът още веднъж ще е цялостен с туристи от страната и чужбина.

Официалното начало на зимния сезон ще стане на 18 декември.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР