Механичната клавиатура Thor 300 TKL RGB идва с 25 различни

...
Механичната клавиатура Thor 300 TKL RGB идва с 25 различни
Коментари Харесай

Thor 300 TKL RGB – механична клавиатура за геймъри


Механичната клавиатура Thor 300 TKL RGB идва с 25 разнообразни режима на подсветката
(снимка: Genesis)

Н ова механична гейминг клавиатура, Thor 300 TKL RGB, пуска на пазара полският бранд Genesis. Моделът се отличава с доста висока устойчивост на суичовете, бързо време за реакция и атрактивно RGB осветяване.

Genesis Thor 300 TKL RGB е клавиатура, предопределена основно за геймъри. Тя разполага с висококачествени механични суичове, ново потомство RGB осветяване и програмен продукт, който разрешава персонализиране на настройките, с цел да се употребява цялостния капацитет на устройството по време на игра.

В алуминиевия корпус са поместени висококачествени механични Outemu суичове. Производителят акцентира тяхната устойчивост до 50 милиона кликa, малко време на реакция от 8 милисекунди и ниска мощ на активация (45g ±10g).

Превключвателите са покрити с капачки, които са устойчиви на изхабяване, с помощта на технологията Double Injection. С тази технология се предотвратява изтъркването на букви и знаци и се резервира четивността и естетическата визия на клавиатурата през годините.

Thor 300 TKL RGB разполага с висококачествени механични суичове
(снимка: Genesis)

Genesis Thor 300 TKL RGB предлага на геймърите цялостен „ anti-ghosting ” с опция да се натискат всички клавиши по едно и също време (цялостна N-Key rollover функция), без заплаха от блокиране. Допълнително, клавишът на Windows също може да бъде заключван по време на игра.

От Genesis са заложили 25 разнообразни режима на подсветката, с цел да задоволят и най-взискателните консуматори, а RGB LED осветлението разполага с PRISMO резултат.

Настройките на клавиатурата могат да се конфигурират посредством приложение, което разрешава калибриране на осветлението, както и основаване на макроси в редактор и запазването им в избрани профили.

Превключвателите са покрити с капачки, които са устойчиви на изхабяване
(снимка: Genesis)

Полезно и практично решение е съществуването на кабелен органайзер и функционални мултимедийни клавиши за достъп до известни приложения, както и съществуването на гумени крачета срещу превъртане по време на игра.

Genesis Thor 300 TKL RGB ще е налична в комерсиалната мрежа у нас през последното тримесечие на годината, като ще се предлага на цена към 90 лева с Данък добавена стойност от сътрудниците на формалния дистрибутор PolyComp.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР