Мегз тотално изтрещя и направи грандиозен скандал и драма в

...
Мегз тотално изтрещя и направи грандиозен скандал и драма в
Коментари Харесай

Мегз тотално изтрещя и вбеси всички! Няма да повярвате каква невиждана драма спретна за една дреболия

Мегз тотално изтрещя и направи величествен скандал и драма в Къщата на ВИП Брадър. Дизайнерката полудя тотално, защото брадърът я назовава с името й Миглена, защото тя държи да бъде наричана Мегз. Тя стартира тотално да блъска, плаче и крещи, спретвайки невъобразим нервен скандал. Биг брат я повика в изповедалнята три пъти, само че тя отхвърли, защото още веднъж бе наречена Миглена. Побесняла до полуда, дизайнерката отиде в другата стая и отхвърли да се върне при другите и да продължат задачата.

Вследстивие на невижданата драма, брадърът взе решение и съобщи: " Заради отхвърли на Миглена да носи своя микрофон и да взе участие от задачите, Биг брат лишава 50 лв. от бюджета ". Това вбеси тотално останалите съквартиранти и Ваня Щерева отиде при нея и крещейки й съобщи: " Правиш огромна нелепост, не можеш да направиш един компромис! Как не можеш ".

" Нарекоха ме 100 пъти Миглена, мълчах поради вас ", отвърна й Мегз, крещейки. Ваня обаче й сподели, че това си е неин проблем, който се отразява на всички. Мегз в допълнение истеряса и сподели, че не й се живее.

Към тях се включи и началник Петров, който се опита да убеди да върне Мегз. " Защо би трябвало 12 души да страдат? Хайде - финален компромис поради трите хубави часа, които изкарахме дружно до момента ", съобщи той и съумя да убеди дизайнерката да се върне.

Все отново брадърът бе неотстъпчив и сподели, че санкцията от 50 лв. от парите на храна остават. Това вбеси свиреп Енджи Касабие, която се тросна на Мегз с думите: " Ти няма да ядеш, нали знаеш ". Това в допълнение вбеси Мегз и тя отново стартира да крещи.

А Джулиана Гани просто съобщи сбито: " Тя по персонална карта си е Миглена Каканашева ".







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР