Мегз ще помогне на 10 малки бизнеса в страната ни

...
Мегз ще помогне на 10 малки бизнеса в страната ни
Коментари Харесай

МЕГЗ с инициатива за подпомагане на малкия бизнес

Мегз ще помогне на 10 дребни бизнеса в страната ни да покачат приходите си това лято. Това разгласи самата тя в обществените си мрежи. Амбициозното миньонче несъмнено е поела нова посока със социално-психологична устременост и това доста се харесва на почитателите ѝ.

Този път тя даде обществена посока на благотворителната си самодейност “Активно Добро ”. Тя разказа какъв брой сложна е финансовата обстановка на дребния бизнес в страната поради пандемията и сподели, че има вяра, че в сходни обстановки бизнесът в България би трябвало да бъде по-задружен от всеки път.

“Ако няма кой да ни помогне - би трябвало да го създадем сами ”. Каканашева прикани почитателите си да ѝ изпратят своите бизнес истории и това по какъв начин рецесията им е повлияла. Тя ще избере 10-те най-вдъхновяващи истории и ще провежда безплатни акции с тях. Мегз ще употребява известността си, към този момент построената си голяма потребителска публика, насъбраните познания, структурата и контакти си, с цел да даде популярност, нови канали за пласиране и спомагателни приходи на тези бизнеси.

 Публикуваме думите ѝ без редакторска интервенция.

“#АКТИВНОДОБРО Здравейте другари, през днешния ден желая да ви срещна с едно ново направление на акцията ми #АКТИВНОДОБРО, което считам да развия това лято. Аз съм представител на дребния и междинен бизнес в България. През годините съм работила доста крепко и знам какъв брой е мъчно да градиш в страната ни.

Много е мъчно, чак пъклен мъчно. А през днешния ден - поради създалата се обстановка с пандемията и идващите я финансови последствия е напряко - бих споделила без пресилване кошмарно. Благодарна съм с цялото си сърце, че рецесията не повлия отрицателно на моя личен бизнес - даже в противен случай. Но знам, че обстановката в страната като цяло е тъкмо противоположното и че повече от всеки път имаме потребност да бъдем единни и да си оказваме помощ. Затова през това лято акцията ми #АКТИВНОДОБРО ще се насочи към дребния и междинен български бизнес.

По-конкретно ще употребявам известността си, към този момент построената си голяма потребителска публика,  насъбраните познания, структурата и контакти си, с цел да оказа помощ на 10 български бизнеса да покачат приходите си това лято. Това ще стане като избера 10 мощно наранени от рецесията бизнеси и провеждам специфични акции с тях.

Ако желаете да участвате, може да ми пишете на [email protected] или в инстаграм @aktivnodobro Трябва да ми разкажете вашата бизнес история и по какъв начин рецесията е повлияла на бизнеса ви. Аз ще избера 10те най-вдъхновяващи истории, ще се свържа с определените и дружно ще организираме акция, с която да повишим приходите ви това лято.

Помощта е безплатна и е израз на вярата ми, че бизнесът в България би трябвало да се поддържаме, тъй като ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ. Търся изобретателни, амбициозни и непримирими хора, които също като мен имат вяра, че постоянно има метод и че щом никой не ни оказва помощ - ние би трябвало да го създадем сами! #АКТИВНОДОБРО - българският бизнес ще се оправи ❤ “
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР