Мегз грабва кухненската посуда и тръгва на война с шеф

...
Мегз грабва кухненската посуда и тръгва на война с шеф
Коментари Харесай

Последно: Охраната Нахлува В Къщата На Вип Брадър! Съквартирантите Се Сбиха! С Тенджера И Черпак Налетя

Мегз сграбчва кухненската посуда и потегля на война с началник Петров

Причината е следващия скандал, който Великия везир ще провокира в Къщата. Борис Петров първо ще нападне омразната си Ваня Щерева, а оттова ще се трансферира и на Мегз.

Той няма да разреши Каканашева да му държи звук и ще излее цялата си насъбрана експанзия и против нея. Тогава миньончето ще изригне по този начин, както не сме я виждали до момента. Тя сграбчва тенджерата и черпака и с тях пробва да заглуши думите на началник Петров.

Заедно с блъскането обаче, Мегз ще изпадне в същинска логорея като безусловно ще изговаря по 300 думи в секунда. Шефът ще се види в знамение и към този момент умерено ще я изпрати да се лекува в психиатрична клиника, написа разкрития.ком.

Дали Миглена Кашанашева ще ни изненада с нещо друго, или по-късно още веднъж ще избухне трепереща и ревяща в спалнята, това следва да забележим единствено след броени часове.

Паралелно с това довечера ще станем очевидци и на същински мъжки отпор в Къщата. Тото от СкандаУ ще се закълне, че ще опише играта на началник Петров оттук нататък. И ще подеме първите си дейности за това. Не пропускайте епизода в случай че желаете да видите всичко с очите си.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР