Меглена Каканашева-Мегз се яви в съда в подкрепа на Румен

...
Меглена Каканашева-Мегз се яви в съда в подкрепа на Румен
Коментари Харесай

Мегз подкрепи мъжа си в съда

Меглена Каканашева-Мегз се яви в съда в поддръжка на Румен Рончев, макар че на предното съвещание предходната седмица той упрекна дизайнерката, че желала да му открадне компанията.



Жена му Зорница удостовери думите на мъжа си и изясни, че Мегз му е някогашна държанка, която се е барикадирала в офисите на фамилната транспортна компания, написа trafficnews.bg.

„ Тук съм, с цел да поддържа мъжа, с който съм. За всичко останало желая да кажа, че тези неща се случват пред нотариус – няма нищо нелегално. Във връзка с цялата мръсотия, която се изписа върху моето име, мога да кажа, че когато преди месеци компанията умираше, щастливото семейство го нямаше. Сега, когато компанията е стабилна… Тук съм, с цел да уверя всички хора, с които работим – всичките чиновници, клиенти и контрагенти – компанията е постоянна, не е била в по-добро положение, всичко е наред. Някак си незаслужено е хора, които толкоз дълго ги нямаше, в този момент да желаят да седнат на готовата трапеза и да се пишат за щастливо семейство “, безапелационна е Мегз.

На въпрос по какъв начин ще изясни Мегз обвиняванията от страна на Рончев към нея за машинация, Каканашева изясни, че „ той е под доста тежък душевен напън “.

„ Влизат хора при него, възползват се от това, че аз нямам право да вляза при него, и му приказват неща – че аз съм затворила компанията, че аз съм давала показания против него, че аз съм се отказала от него. Това в никакъв случай няма да стане. Въпреки цялата болежка, аз съм тук “, сподели през сълзи Мегз.

„ Господин Рончев от дълго време е подал документи за бракоразвод “, приключи стилната дизайнерка и не пожела да разяснява следствието за застрахователна машинация, поради което тя е под гаранция от 10 бона, а Рончев ще апелира през днешния ден наложената му мярка неотклонение „ задържане под стража “.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР