Мегазвездата на световния футбол Кристиано Роналдо си позволи съвесем явно

...
Мегазвездата на световния футбол Кристиано Роналдо си позволи съвесем явно
Коментари Харесай

ВИДЕО Кристиано Роналдо потопи един от спонсорите на Евро 2020: Пийте вода, а не Кока-кола

Мегазвездата на международния футбол Кристиано Роналдо си разреши съвесем очевидно да се изгаври с един от главните спонсори на Евро 2020. Иде тирада за колоса Кока-кола , койти е един от спонсорите на шампионата на Стария континент. На конференцията преди днешния мач на " мореплавателите " против Унгария в Будапеща CR7 демонстративно отмести 2 бутилки Кока-кола от масата пред себе си и си взе бутилка вода. После на всеослушание сподели: Кока-кола - не пийте това нещо, пийте вода.

Всичко това се случи пред слисаните погледи на една камара публицисти и милиони фенове по малкия екран. Шашнат от постъпката на Роналдо остана и неговият ментор в отбора на Португалия - Фернандо Сантош. Последният евентуално незабавно се е сетил, че дейностите на звездата му могат да донесат до санкции, тъй като Кока-кола надали ще остави нещата по този начин.

Със сигурност едно е ясно. Кристиано е постигнал всичко във футбола и може да си разреши да насочва сходни послания, които имат за цел да научат младото потомство на здравословни привички.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР