Мегазвездата на киното в момента Джейсън Момоа обръсна известната си

...
Мегазвездата на киното в момента Джейсън Момоа обръсна известната си
Коментари Харесай

Звездата от "Игра на тронове" и "Аквамен" Момоа си махна емблематичните плитки ВИДЕО

Мегазвездата на киното сега Джейсън Момоа обръсна известната си коса. 43-годишният артист показа видео, на което се вижда по какъв начин непосредствен негов другар подстригва и бръсне съвсем до кожа косата му.

В клипа Джейсън се показва на почитателите си, демонстрира пред камерата към този момент отрязаните си коси, а по-късно изяснява повода за решението си.

Алоха, всички - стартира той видеото в Инстаграм по типичния си топъл метод - макар че наличието става по-сериозно, когато той стартира да изяснява повода за смяната.

И продължава: " Бръсна се - правя го поради пластмасата за еднократна приложимост - изтощен съм от тези пластмасови бутилки, би трябвало да спрем. Пластмасовите вилици, всички тези нелепости ".

Сериозното му обръщение е прекратено за малко от лек лъх напразно, който разсмива Джейсън, защото от известно време не е усещал вятър в главата си.

" О, дребосъче, в никакъв случай не съм усещал даже вятъра тъкмо там ", възкликва той.

Откакто Джейсън стана прочут след присъединяване си в " Игра на тронове " и получи основната роля на Аквамен във вселената на DC, дългите му кичури се трансфораха в негов почерк.

Но, както Джейсън загатва във видеото, той е почувствал потребността да направи нещо шокиращо, с цел да увеличи осведомеността за огромната ни взаимозависимост от пластмасата за еднократна приложимост.

" Тя отива в нашата земя, отива в нашия океан. Просто виждам някои неща в нашия океан, които са толкоз тъжни, тъй че апелирам ви, всичко, което вършиме, с цел да премахнете пластмасата за еднократна приложимост в живота си - помогнете ми ", споделя Джейсън.

След това той отделя малко време, с цел да приключи видеото с позитивна нотка и да признае някои от измененията, които към този момент са направени, заяви " Metro ".

" Пластмасовите бутилки са нелепи. Сега доста хора произвеждат алуминиеви, което е фантастично ", като държи личната си бутилка на екрана.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР