Меган Маркъл ще продуцира анимационна поредица за стрийминг платформата Нетфликс,

...
Меган Маркъл ще продуцира анимационна поредица за стрийминг платформата Нетфликс,
Коментари Харесай

Меган продуцира анимационна поредица за Нетфликс - slava.bg

Меган Маркъл ще продуцира анимационна поредност за стрийминг платформата Нетфликс, предадоха международните осведомителни организации. В основата на сюжета на анимацията с работно заглавие "Пърл " ще бъдат приключенията на 12-годишно момиче, което е въодушевено от авторитетни дами в историята, се споделя в публикувано известие от компанията "Арчиуел продъкшънс ", учредена от английския принц Хари и брачната половинка му Меган.

"Подобно на доста девойки на нейната възраст, нашата героиня Пърл върви по пътя на себеоткриването, до момента в който се пробва да преодолява ежедневните провокации ", споделя Маркъл. "Развълнувана съм, че "Арчиуел продъкшънс " в партньорство с платформата "Нетфликс ", тези невероятни продуценти, дружно ще създадем нова анимационна поредност в чест на невероятните дами в историята ".

Маркъл ще бъде изпълнителен продуцент дружно с Дейвид Фърниш, който е продуцирал филми като "Шерлок Холмс " и "Рокетмен ", прецизира Асошиейтед прес. Фърниш е брачен партньор на английската поп звезда Елтън Джон.

Не е оповестена дата, на която ще бъде пусната анимацията. След като взеха решение да изоставен Англия и се заселиха в Съединени американски щати, херцогът и херцогинята на Съсекс подписаха контракти за телевизионни планове и подкасти с Нетфликс и Спотифай. През месец май Меган издаде детска книга, отдадена на връзките сред татко и наследник през погледа на майката....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР