Меган Маркъл разкри, че е била момиче от Сделка или

...
Меган Маркъл разкри, че е била момиче от Сделка или
Коментари Харесай

Меган Маркъл преди Хари: “Отнасяха се с мен като с глупачка”

Меган Маркъл разкри, че е била момиче от " Сделка или не ", и показа, че се е отказала, тъй като се е чувствала " обективизирана ", ценена единствено поради " хубостта, а не поради мозъка " и третирана като " глупачка " - думата, която е в основата на последния ѝ подкаст в Spotify, пуснат през днешния ден с присъединяване на Парис Хилтън.

Херцогинята на Съсекс съобщи, че е признателна за работата, защото се е опитвала да пробие като актриса и да " заплаща сметките ", само че не и за това, че се е чувствала глупава на тази работа.



Говорейки в новия си подкаст " Архетипи " с Парис Хилтън, озаглавен " Разбиване на глупачките ", Меган съобщи, че желае личната ѝ щерка Лилибет да бъде оценена първо поради мозъка си, а не поради хубостта или тялото си, както тя се е чувствала в " Сделка или не ", където взе участие в 34 епизода.

Херцогинята сподели: " Искам щерка ни да се стреми към малко по-високи достижения. Да, желая моята Лили да желае да бъде образована, да желае да бъде интелигентна и да се гордее с тези неща ".



Преди 16 години Меган взе участие във втория сезон на " Сделка или не " по NBC. Първоначално тя застава до куфарче номер 11 за два епизода, а по-късно се реалокира до номер 24. През 2006 година тя напуща шоуто в средата на сезона.

“В последна сметка се отхвърлих от шоуто. Аз бях доста повече от това, което се представяше на сцената. ”, споделя тя. “Не ми харесваше да се усещам принудена да наподобявам по този начин. И малко наличие. И тъкмо по този начин се усещах по това време, когато бях сведена до този характерен архетип - думата " бимбо ".

Кралската персона разкри, че тя и останалите дами в шоуто са били принудени да се " редят " на опашка за разнообразни разкрасителни процедури, в това число " подплънки в сутиена " и изкуствени мигли. Тя споделя: " Дори ни даваха ваучери за спрей за загар всяка седмица, защото имаше доста шаблонна визия за това по какъв начин тъкмо би трябвало да изглеждаме. Ставаше дума само за нашата хубост ".



Меган се появява в шоуто, преди да пробие в хитовия сериал " Костюмари ", преди да срещне принц Хари. Тя показа: " Бях заобиколена от умни дами на сцената с мен, само че не това беше фокусът на това, за какво бяхме там, и най-после си тръгвах с тази яма в стомаха. Както споделих, бях признателна за работата, само че не и за това, че ме кара да се усещам глупачка ".
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР