Меган Маркъл отправи вдъхновяващо послание, в което призова жените да

...
Меган Маркъл отправи вдъхновяващо послание, в което призова жените да
Коментари Харесай

Холивудски блясък или кич: Меган засия в златна рокля

Меган Маркъл насочи вдъхновяващо обръщение, в което прикани дамите да " бъдат визионерки на личния си живот ", до момента в който приемаше феминистка премия, облечена в рокля на стойност 1 850 $ на блестяща церемония вечер в Ню Йорк на 16 май.

Обръщайки се към премиите " Жена с визия " в балната зала " Зигфелд " в Манхатън, херцогинята на Съсекс призна пред публиката:

" Просто в никакъв случай не е късно да започнеш. Вие можете да бъдете визионер на личния си живот. Можете да начертаете път, по който това, което повтаряте в ежедневните си дейности на работа, добрина, покровителство, благосклонност и правдивост, да се трансформира точно в нещата, които се разпознават от идната вълна дами, както млади, по този начин и възрастни, които също ще изберат този миг, с цел да се причислят към придвижването и да трансфорат нашата визия за обективен свят в действителност “ - добави тя съгласно видеозапис от събитието, споделен от писателката Емили Бурак.

Meghan, Duchess of Sussex, to receive major women's award | Fortune
— ArchHazLiliMeg (@ArchHazLiliMeg)

Меган показа " занимателен " виц от детството си, разкривайки, че списанието на фондация " Мисис " е изиграло значима роля в нейното образование, спомняйки си по какъв начин " се е прибирала у дома, настанявала се е след образователния ден " с " вечеря в тава пред тв приемника " и е поглеждала към изданието на масичката за кафе.

" Забавно е, тъй като като младо момиче се прибирах у дома, настанявах се у дома след образователния ден, пусках тв приемника и включвах вечерния си обред - Jeopardy! ", спомня си тя.

" И поглеждах към масичката за кафе, където виждах разнообразни неща. Можеше да е нашийникът на котката, домашните ми, преди малко донесена поща и няколко списания. На списанията пишеше " госпожа ".

Съпругът на Меган - принц Хари и майка ѝ Дория Рагланд бяха измежду гостите, събрали се да гледат по какъв начин тя получава оценката. 

41-годишната херцогиня на Съсекс беше величествена, когато дойде на събитието в златна рокля без презрамки на стойност 1850 $ на Johanna Ortiz, която имаше отрезка под гърдите и която съчета със златни токчета на стойност 1350 $ на Tom Ford и чанта-куфар на Carolina Herrera на стойност 1100 $.

Изглежда, че роклята ѝ, основана от колумбийски дизайнер, е била изменена за случая; фотоси на истинския дизайн демонстрират, че тя е с презрамки, които херцогинята избра да отстрани.

Congratulations M
— Misan Harriman (@misanharriman)

Хари се причисли към брачната половинка си Меган на церемонията по връчването на премиите, за която билетите костваха 1 500 $, а местата на масите - най-малко 15 000 $, с цел да следи по какъв начин тя получава оценката " Жени с визия " от близката си другарка, феминистката икона Глория Стейнъм, а уредниците разкриха, че херцогинята е била отличена за " застъпничеството си за дамите и девойките през целия си живот ".

В рамките на събитието Меган излезе на сцената, с цел да одобри премията си " Жени с визия ", като се качи на подиума под звуците на шлагера на Алиша Кийс - Girls on Fire.

След като се качи на сцената, херцогинята прегърна топло Глория, преди да се обърне към публиката и да благодари на гостите за радостното посрещане.

След това тя похвали Глория, 89 година, " за вдъхновението, което си, за твоето попечителство, мъдрите ти препоръки, извънредно дръзкото ти възприятие за комизъм и, несъмнено, за невероятното ти другарство ".

По-нататък Меган поздрави и останалите наградени, като ги похвали за " значимата и значима работа, която вършите ".

 

Teresa Younger, Meghan, the Duchess of Sussex, and Gloria Steinem attend the Ms. Foundation
— Carly Ledbetter (@ledbettercarly)

„ Макар че бях осведомена с множеството от вашите действия преди довечера, нищо не можеше да се съпостави с фокуса, решителността, силата, които чувствам от всеки от вас, изключително когато всички ставаме очевидци на това по какъв начин стоите в елегантността и силата на вашата мощ “ - продължи тя.

Галавечерята за премиите " Жени с визия " има за цел да " изследва предишното, сегашното и бъдещето на фондация " Мисис България " и феминистките придвижвания, като в същото време набира средства за стратегическите начинания на организацията, ориентирани към равенството.

Всяка година фондацията отличава визионерски водачи и изменящи играта сътрудници, ангажирани с задачата на фондация " Мисис България " да развива груповата мощ на дамите и да основава безвредно, заслужено и равноправно бъдеще за всички.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР