Меган Маркъл и принц Хари са решили да не общуват

...
Меган Маркъл и принц Хари са решили да не общуват
Коментари Харесай

Меган Маркъл за живота в кралското семейство: Всички харесват Кейт

Меган Маркъл и принц Хари са решили да не поддържат връзка повече с никоя от английските медии , само че техни другари постоянно осведомят за това, което двамата описват за дните, когато към момента бяха членове на кралското семейство.

Още от първите дни американската актриса Маркъл мъчно се приспособила към строгите правила за отговорностите на кралското семейство. Когато принцът и брачната половинка му се преместили в Америка, актрисата споделила на другари, че за нея е доста мъчно и че никой от членовете на кралското семейство не стои до нея. Меган била сигурна, че обстановката щяла да е друга, в случай че Кейт Мидълтън е била на нейно място.
 Gulliver/Getty Images
Тя споделила, че кралското семейство сигурно няма да мълчи, в случай че английските таблоиди нападат толкоз доста Кейт.

„ Тя сподели, че никой не би издържал на сходни офанзиви от таблоидите и че такива медии щяха бъдат затворени неотложно. Според нея кралското семейство в никакъв случай няма да толерира сходни офанзиви против Кейт “ , споделиха другари на Меган.

Въпреки че била подложена на критика обществено, даже и в кралското семейство, Меган не е получила поддръжка. Тя твърди, че всички в двореца фаворизират Кейт “ , оповестява „ Дейли Мейл “.

Източник, непосредствен до двойката, съобщи, че принц Хари неведнъж се е оплаквал на принц Чарлз и кралица Елизабет, че чиновниците се отнасят зле с Меган и е желал анулация на някои правила и отговорности, с цел да оказват помощ на Меган да свикне, само че кралицата отказала да го направи.

Меган доверила на другари, че това, което вършат английските медии, е обидно, заради което тя и Хари решили, че единственият метод да изоставен кралското семейство, е да заминат.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР