Меган Маркъл и принц Хари посрещнаха представители на страни от

...
Меган Маркъл и принц Хари посрещнаха представители на страни от
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган на прием в Марлбъроу Хаус

Меган Маркъл и принц Хари посрещнаха представители на страни от Общността на нациите на банкет в Марлбъроу Хаус, написа "Монитор ".

Модните критици не пропуснаха да отбележат, че херцогинята на Съсекс този път беше избрала създание на американски дизайнер. Съпругата на принц Хари грееше в слънчева жълта рокля на нюйоркчанина Брандън Максуел, съчетана с обувки „ Маноло Бланик “ и стилни диамантени обици.
11
„ Меган и аз сме доста разчувствани да се срещнем с толкоз доста представители на бъдещето на Общността “, съобщи принц Хари, който е дипломат за младежта на Общността на нациите.

„ Нямаме самообладание да ви забележим в деяние и да разберем какво ще предприемете за възстановяване на живота във вашите страни и целия свят “, сподели още принц Хари, който в ролята си на дипломат предизвиква младежите от страните, множеството от които са някогашни колонии на Англия, да се борят с провокациите.
11

Над 60 % от жителите на Общността на нациите - към 2,4 милиарда души, са под 30-годишна възраст, прецизират от двореца Кенсингтън.

Общността на нациите е интернационална организация, в която членуват най-вече някогашни английски колонии.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР