Меган Фокс иска децата ѝ да изразяват себе си по

...
Меган Фокс иска децата ѝ да изразяват себе си по
Коментари Харесай

Меган Фокс коментира желанието на 9-годишния ѝ син да носи рокли

Меган Фокс желае децата ѝ да показват себе си по всевъзможен вероятен метод, който на тях им харесва.

В изявление за списание Glamour, на чиято корица застава за априлския брой, 35-годишната актриса разкри по какъв начин учи тримата си синове – Джърни, Бодхи и Ноа – по отношение на половата еднаквост и да бъдат уверени в себе си. Фокс споделя, че момчетата посещават учебно заведение, в което родителите на другите деца имат сходни отзиви с нея, а учениците не са свързани толкоз с интернет, колкото са връстниците им по света.

„ Знаят, че родителите им са известни, само че нищо повече от това. Още като доста дребни желаех да ги предпазя по всевъзможен метод, изключително от нещата в интернет. Засега сме свършили чудесна работа за опазване на невинността им, само че знам, че не мога да ги пазя постоянно. Имам дете, което страда “, споделя Меган пред списанието.

Тя приказва за сина си Ноа, който е изразил предпочитание да носи рокли на учебно заведение, написа tialoto.bg. Това му решение обаче е породило нападателно отношение от другите деца и даже тормоз. 9-годишното момче е получавало обиди и нападки онлайн, а Фокс дефинира хората, стоящи зад тях, като “ужасни, груби и безсърдечни “. Ноа не е виждал издевателството в обществените мрежи, само че е чувал за него от съучениците си.

„ Не желая в никакъв случай да чете сходни неща, тъй като задоволително ги чува от другите деца в учебно заведение, които му споделят, че момчетата не носят рокли “, споделя Фокс преди година. Тя добави, че Ноа е доста разпален по модата и постоянно носи на учебно заведение това, в което се усеща най-комфортно и счита за красиво, в това число и рокли.

Изборът му обаче не всеки път се е харесвал на останалите деца и те постоянно са му казвали, че момчетата не би трябвало да носят рокли или розов цвят. Затова Фокс се е заела да научи децата си да бъдат уверени в себе си, без значение от мнението на другите. „ Един ден се прибра от учебно заведение и го попитах дали някой е споделил нещо за роклята му. Той отговори, че момчетата са се смели, само че на него не му пукало, тъй като обича роклите “, споделя актрисата.

Фокс споделя, че Ноа е доста надарен и има око за жанр, като от време на време даже рисува и сформира разнообразни тоалети. Той даже ѝ оказва помощ за избора на част от роклите, които носи на всемирски събития.

В изявлението си за Glamour актрисата споделя, че доста се тормози за психологичното положение на Ноа, тъй като близките не го схващат и го тормозят. „ Въпреки че детето ми е самоуверено и е избрало своя път с причина, за мен, като майка, е доста мъчно “, споделя Фокс. Тя разкрива, че синът ѝ почнал да носи рокли още на 2 години и това е наложило закупуването на няколко книги, които изясняват на родителите по какъв начин да подходят в сходни обстановки.

„ Част от книгите са написани от трансджендър деца. Някои от тях просто изясняват по какъв начин може да си момче, само че въпреки всичко да носиш рокли. Можеш да изразяваш себе си посредством каквито облекла искаш. И това дори не би трябвало да бъде обвързвано със сексуалността ти “, безапелационна е Меган. Точно на това се е опитвала да научи децата си още от ранна възраст, с цел да не се усещат странни или разнообразни.

За решението си да не разгласява доста фотоси на децата си в обществените мрежи, актрисата изяснява, че по този метод ги пази от мнението и рецензиите на близките. Съжалява, че светът е толкоз нечовечен, тъй като желае да покаже на всички какъв брой са надарени момчетата ѝ, само че не е сигурна дали това няма да се обърне против нея.



„ Гордея се с децата си. Ноа е необикновен пианист. Може да научи концерт на Моцарт за един час. Искам хората да го видят, само че в това време не желая светът да има достъп до тази нежна душа и да каже всички ужасни неща, които знаем, че ще каже “, споделя Фокс.

Бившият ѝ брачен партньор и татко на трите момчета – Брайън Остин Грийн – също е споделял своята поддръжка по отношение на решението на Ноа да носи рокли. „ Чувал съм, че някои хора подлагат на критика този метод на обличане. На тях мога единствено да им кажа, че не ми пука. Ако има нещо, което той желае да носи, ще го носи “, безапелационен бе артистът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР