Медийното продължение на Иван Гешев – сайтът Пик, - в

...
Медийното продължение на Иван Гешев – сайтът Пик, - в
Коментари Харесай

Било ли е семейството на Гешев с него по време на взрива? Кой и защо пласира неистини?

Медийното продължение на Иван Гешев – уеб сайтът Пик, - в деня на гърмежа до кортежа на основния прокурор написа, че те единствени са разговаряли с него и той е споделил: Добре съм. За децата ме е боязън! От Пик допълват, че от доста сигурен източник знаят, че фамилията на Гешев – брачната половинка му Детелина Ханчева (съпругата, тъкмо по този начин пише) и дъщерите им Ивет и Далия са пътували с него в същата кола.

Днес към този момент това изказване е опровергано от проверяващите.

 

Възниква въпрос от морално естество: Кой родител е податлив да използва фамилията и децата си, с цел да провокира съпричастност и състрадание? Кой мъж би направил това, с цел да укрепи резултата от трагична преживелица, представяна като „ атентат против държавността “?

 

Гешев и медийните му гласове мълчат по тази сензитивна тематика. А те нормално се осведомят от него или по негова повеля какво да пишат.

Сийка Милева ли е била с него? Тя е представител на основния прокурор и има логичност да е до своя шеф. Но за какво това да е загадка и да се прави опит да се пласира в общественото пространство мелодраматична версия с присъединяване на дъщерите?

 

Да не би в отношениета сред Сийка и Иван да има нещо, което основният прокурор не желае да става обществено притежание?

 

Защо бащата, а не основният прокурор Иван Гешев, не разсее подозренията с едно изречение единствено? Били ли са дъщерите му в колата или не са били? Много е значимо. За обществото е значимо, тъй като дава визия за полезностите, които изповядва всеки един родител. Наистина ли запазването на поста оправдава всички средства?

 

Как ви се коства този проблем?

 

И изобщо не ви ли прави усещане кавалкадата от разминавания в информацията от разнообразни участници в следствието?

Водещият следовател по случая Мариан Маринов отхвърли изказванието на вътрешния министър Иван Демерджиев, че има обвинен. Няма обвинен, - отсече следователят.

 

Маринов отхвърли също изказванието на шефът на Следствието Борислав Сарафов, че по случая да работи и израелски специалист. Заместникът на Сарафов мигновено цъфна по една телевизия и с крива усмивка изясни, че Маринов очевидно не е осведомен – имало израелски специалист. Но по какъв начин по този начин настоящият на терен следовател не знае за подобен човек? Странна работа, съгласете се.

 

Разминавания има и във връзка с количеството гърмеж и по още куп неща. Например, прокурори споделиха, че са били задължени да вземат участие в така наречен митинг против заканите и офанзивите против прокуратурата.

 

Оставаме с усещането, че другите участници в следствието държат да оповестят избрани информации и да реализират избрани внушения. Не наподобява професионално. Изглежда нагласено и диктувано от разнообразни ползи. Въпросните разминавания ускоряват подозренията по отношение на достоверността на случилото се.

 

А подозренията се ускоряват.

 

Огнян Стефанов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР