Медийният магнат Хю Хефнър, който почина през 2017 г. на

...
Медийният магнат Хю Хефнър, който почина през 2017 г. на
Коментари Харесай

Синът на Хю Хефнър с профил в OnlyFans

Медийният магнат Хю Хефнър, който умря през 2017 година на 91-годишна възраст, има четири деца. С първата си брачна половинка Милдред Уилямс отглеждат наследник Дейвид и щерка Кристи, а с втората - Кимбърли Конрад, двама синове - Марстън и.
 Памела Андерсън, Хю Хефнър, Pamela, a love story и какви са били връзките й с създателя на Playboy
Истината за връзките сред Памела Андерсън и с Хю Хефнър

Какво показа актрисата за създателя на Playboy

Мърстън, който е на 33 години, също е към този момент фамилен. Той се дами за Анна Хефнър, с която посрещат първото си дете - дребния Глен, едвам преди месец. Горе-долу в интервала на раждането на бебето си обаче, Марстън Хефнър се причислява към OnlyFans, за което не крие, че е подложен на критика от фамилията си.

В изявление за The Messenger синът на Хю Хефнър признава, че мнението на семейството му за платформата е, че е " порнография ". " Но до момента в който качвам голи фотоси, които са правени с усет, това не е порнография ", твърди Марстън Хефнър.

По думите му в фамилията има двоен стандарт, явно намеквайки за Playboy, който бе управителен от Хю Хефнър. Марстън споделя, че съгласно околните му не е толкоз задоволително мъжете да показват своята половост, само че това го разстройва и не мисли, че е вярно.

Всъщност за отношението му към сексуалността повлиява майка му, която е някогашен модел на Playboy. Заради нея той твърди, че не се срами от голотата. И даже освен това - може да разграничава порнографията от голотата, като е израснал с разбирането, че Playboy не е първото.

Снимките на Марстън Хефнър в OnlyFans обаче постоянно биват подигравани и той не крие това. Но споделя, че просто прави това, в което има вяра, " а точно, че няма нищо неприятно в голотата ".

За почитателите си в самата платформа синът на  разкрива, че са " другарски настроени " и го " намират за прелъстителен ". Но предизвикването, с което се сблъсква, е, да оправдае упованията, които както можем да предположим, са високи, тъй като въпреки всичко е... синът на Хю Хефнър.
 Secrets of Playboy, Хю Хефнър и какво разкрива телевизонната поредност за живота в имението на Playboy
Животът в имението Playboy - секс, оргии, опиати и алкохол

Шокиращите разкрития на телевизонната поредност Secrets of Playboy

" Когато бях на 20 и се занимавах със обществени медии или когато създавах изкуство, на никого не му пукаше. Но защото съм наследник на Хю Хефнър и тъй като си направих OnlyFans, в този момент имам обезпечена платформа и сякаш обезпечена публика ", споделя още Марстън Хефнър.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР