Медийната група United Group вече официално е собственик на най-големият

...
Медийната група United Group вече официално е собственик на най-големият
Коментари Харесай

Приключи шестата продажба на БТК

Медийната група United Group към този момент публично е притежател на най-големият телеком в страната БТК (Vivacom), излиза наяве от публично известие на компанията. Сделката е оценена на 1,2 милиарда евро, като преди време българската компания удостовери тази информация.

Новият притежател е притежаван от английската BC Partners, заяви money.bg. Това е шестата продажба на българския телеком.

" Придобиването е следващата значима стъпка в тактиката за разгръщане на United Group след придобиването на TELE 2 Croatia по-рано тази година, както и идното завършване на договорката за гръцкия ТВ и интернет снабдител FORTHNET

За Vivacom влизането в фамилията на United Group е голяма опция да надгради постигнатите досега отлични резултати на българския пазар ", споделят от Vivacom

" Придобиването на Vivacom е значима стъпка в тактиката за разгръщане на платформата на United Group предвид на устрема ни да разтеглим географското си наличие в Европа.

Българският телеком бранш е динамична част от една витална стопанска система, който ще ни обезпечи устойчиво състояние на основен, стратегически пазар ", съобщи Никос Статополус (Nikos Stathopoulos), сътрудник в BC Partners и ръководител на United Group.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР