Репортери на Тейлър Суифт и Бионсе, търсени от най-голямата вестникарска верига в САЩ

...
Медийната фирма, която притежава повече от 200 ежедневника, е готова
Коментари Харесай

Медийната фирма, която притежава повече от 200 ежедневника, е готова да наеме двамата журналисти чрез своите марки USA Today и The Tennessean.

Тези, които се интересуват от ролята на Суифт, трябва да бъдат „енергичен писател, фотограф и професионалист в социалните медии, който може да утоли безспорната жажда за всичко, свързано с Тейлър Суифт, с постоянен поток от съдържание в множество платформи“, според списъка.

Работата включва установяване защо влиянието на певицата на Cruel Summer непрекъснато се разширява, анализ на фен базата на Swiftie и глобалното влияние на поп сензацията.

Тейлър Суифт помита дъската на VMAs

За ролята на Бионсе , репортерът трябва да владее текст и видео и трябва да може да улови въздействието на рекордьорския носител на Грами върху обществото.

И двете работни места изискват пет години опит в редакцията и способност да пътувате в чужбина, с диапазон на заплатата от $21,63 до $50,87 (£17,31 до £40,71) на час.

„Обичам те, Лицо!“: Бионсе извика хит на съдебен процес певица в най-новото си изпълнение

Изображение: Бионсе получи най-много награди Грами в историята

Прочетете още:
Тейлър Суифт доминира на MTV VMAs - и NSYNC се събират отново
„Обичам те, Лицо!“: Бионсе извиква певец, хит на съдебен процес в изпълнение

Новите позиции обаче бяха посрещнати с критики.

„Култура на еднаквост“

Профсъюз на журналисти в САЩ , NewsGuild, цитира големи съкращения в Gannett с 47% съкращаване през последните три години. Само миналата година компанията съкрати около 6% от своето медийно подразделение в САЩ с приблизително 3440 души.

Някои журналисти казаха, че ролите са прикрити в поведение на суперфен.

Един критик, Сорая Робъртс , казвайки, че отразяването на такива топ артисти води до „култура на еднаквост“ за сметка на местните истории за изкуството.

Докладването за звезда и само за една звезда обаче не е новост.

>

Сузи Експозито от Los Angeles Times каза, че е била „неофициален“ бийт репортер на пуерториканския рапър Bad Bunny в предишна роля, прекарвайки по-голямата част от времето си в отразяване на неговите дейности в сравнение с други теми.

< p>Г-жа Експозито каза: „Неговата почти седмична продукция стана наистина поразителна и отне фокуса на много други артисти, които също правеха завладяваща работа.“

Изображение: Bad Bunny

Причините зад ролите са свързани с постигане на цели за оптимизация за търсачки (SEO), както и с конкуриране с акаунти на фенове в социалните медии по отношение на съобщаването първи на новини за знаменитости.

Ерик Гроуд, директор на курс по журналистика в университета в Сиракюз, каза репортерът би имал "много добър материал за работа", особено като се има предвид влиянието на Суифт.

Той каза, че един новинарски канал би спечелил ценен актив, ако репортерът приеме работата сериозно и предостави повече от концертни статии.< /p>

Няма много знаменитости с такова всеобхватно влияние като Суифт и Бионсе.

Суифт наскоро стана първата жена изпълнител, която достигна 100 милиона месечни слушатели в Spotify, докато университет в Белгия обяви, че ще посветен на певицата – смята се, че е първият по рода си в Европа.

Междувременно песните на Бионсе преминават през вековете и след като продаде около 200 милиона записа в световен мащаб, тя е един от най-продаваните изпълнители на за всички времена.

Иконата Crazy In Love влезе в историята тази година, след като получи 32-то си Грами - най-много в историята.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР