Медицинският регулатор в съобщи днес, че е получил данни за

...
Медицинският регулатор в съобщи днес, че е получил данни за
Коментари Харесай

За още случаи с тромби при ваксинирани с AstraZeneca съобщи Германия

Медицинският регулатор в заяви през днешния ден, че е получил данни за 21 случая с необикновени тромби у хора, имунизирани неотдавна с препарата на AstraZeneca против COVID-19. В имейл на Института " Паул Ерлих " до Асошиейтед прес се споделя, че седем души с тромби са умряли.
Появата на необикновена форма тромби в главата накара няколко европейски страни краткотрайно да спрат по-рано този месец използването на препарата на AstraZeneca срещу ковид. След експертен обзор медицинският регулатор на Европейски Съюз установи, че рисковете от възможните странични резултати би трябвало да бъдат включени в листовките с информация за имунизацията. Повечето страни от Европейски Съюз възобновиха използването на имунизацията на AstraZeneca.
 Европейска комисия стяга режима за експорт на ваксини Астра Зенека Европейска комисия стяга режима за експорт на ваксини " Астра Зенека "
Европейската комисия удостовери, че отсега нататък разрешенията за експорт на ваксини против Covid-19 на " Астра Зенека " от Европейски Съюз ще бъдат обвързани с...
Според известието на Института " Паул Ерлих " тези 21 случая са регистрирани преди 25 март, като в 12 от тях кръвната картина на пациентите е посочила извънредно ниско равнище на тромбоцити. Деветнайсет от случаите са при дами на възраст от 20 до 63 години, а два са при мъже на 36 и 57 години. През интервала, изследван от Института " Паул Ерлих ", в Германия са били сложени към 2,27 млн. първи дози от AstraZeneca.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР