Медицински трибунал в Англия ще проверява български лекар за поставяне

...
Медицински трибунал в Англия ще проверява български лекар за поставяне
Коментари Харесай

Наш лекар на трибунал, докоснал по гърдата дъщеря на пациентка

 Медицински арбитражен съд в Англия ще ревизира български доктор за слагане на неверна диагноза и смущаващо държание към дъщерята на пациентка, оповестява " ". 

Доктор Йордан Радев работи в болничното заведение в Питърбъро от 2018 година. Сега против него е подаден сигнал от дъщерята на нелечимо болна жена. Според нейните изказвания той е позволил неточности и не е дал проект за грижи до края на живота на майка й. 

Дъщерята споделя още, че я е поканил в склад да обсъдят лекуването, само че там докоснал гърдите й и горната част на таза. 

До момента е направена инспекция, която е открила, че в дейностите на доктора не е имало полов подтекст. Той е желал да покаже местоположението на засегнатите от заболяването органи. Обаче е трябвало да означи, че положението на майката се утежнява, и да промени проекта за лекуването й към подобен с доживотни грижи.  

Следващата седмица би трябвало да се реши дали доктор Йордан Радев ще продължи да работи като доктор, или ще изтърпи някакъв период на инспекция и спомагателна подготовка. 

По време на трибунала е давал ясни и правдоподобни отговори. Споделил е, че отделението в Питърбъро от време на време е толкоз натоварено, че няма време даже да отиде до тоалетна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР