Медицината от известно време посочва, че кръвната група влияе върху

...
Медицината от известно време посочва, че кръвната група влияе върху
Коментари Харесай

Кръвната група, която има най-силен имунитет

Медицината от известно време показва, че кръвната група въздейства върху здравето на човек, неговите привички и характерностите на работата на защитните сили на организма, написа zdrave.to.

Група откриватели от Съединени американски щати показаха кръвната група, притежателите на която могат да се похвалят с най-здравия имунитет, оповестява Nature.

Нулева кръвна група

Изследване върху синтеза на интерферон сподели, че при притежателите на този вид кръвна група имунният отговор доближава 80% след инфекцията.

Кръвна група А

Интерферонът се създава едва в отговор на нашествието на заразен сътрудник в носителите на втората кръвна група.

Интензивността на защитната реакция доближи единствено 40%.

Кръвна група Б

Притежателите на третата кръвна група демонстрират висок резултат от синтеза на интерферон, до 91%. Според учените това е задоволително, с цел да се оправим с доста съществени болести и инфекции.

Кръвна група АБ

Най-впечатляващите индикатори са регистрирани при притежателите на четвъртата група, при която имунният отговор доближава 92%.

Изследванията на учените демонстрират, че точно четвъртата кръвна група носи евентуално най-силния имунен отговор. Защитата на всеки човек обаче се въздейства (както негативно, по този начин и положително) от стотици разнообразни фактори, от наследствеността и метода на живот, до екологията и климата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР