Медиите в Русия гърмят, че легендарният Майк Тайсън е избрал

...
Медиите в Русия гърмят, че легендарният Майк Тайсън е избрал
Коментари Харесай

В Русия разкриха кога и срещу кого ще се бие Майк Тайсън

Медиите в Русия гърмят, че именитият Майк Тайсън е избрал противник за своето завръщане на кръга, предава boec.bg. Железния Майк е дал единодушието си да се боксира с друга легенда в лицето на Рой Джоунс. Според Sports.ru, страните са уредили договорните въпроси, а дуелът може да бъде разгласен тази седмица. Битката им щяла да се организира през септември в Съединени американски щати в тежка категория и ще продължи 8 рунда.

Тайсън е на 54 години и със статистика 50 победи, 6 загуби и 2 NC. Той не се е бил от юни 2005 година, когато загуби от Кевин Макбрайд и навлезе в серия от 2 следващи загуби. Тайсън има 44 победи с нокаут и се намира в доста добра форма за годините си. В последните няколко месеца той отхвърли няколко апетитни предложения, измежду които 20 милиона за борба с голи ръце с Вандерлей Силва.

Джоунс, от своя страна, е на 51 години, само че това не му пречи и той удостовери, че е подготвен да излезе от пенсия за пердах с Тайсън. Рой е с връх от 66 победи и 9 загуби. Той има 47 победи с нокаут и е бил първенец в разнообразни категории. Той е единственият боксьор, който стартира кариерата си от леката междинна категория и доближава до най-тежките, като във всяка от тях оставя дълбоки следи. Никой различен не е правил това в цялата над 100-годишна история на професионалния бокс. Джоунс е разгласен за „ Боец на десетилетието “ за 90-те години от Асоциацията на боксовите публицисти в Америка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР